Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Uh, to će koštati

Kraj neuspješnih epizoda: Ronaldo i Pogba na izlaznim vratima Uniteda, poznate su željene zamjene

Cristiano Ronaldo i Paul Pogba broje svoje posljednje mjesece u Manchester Unitedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Težak poraz u gradskom derbiju i nemoć da se ozbiljnije uključe u borbu za trofeje natjerala je Cristiana Ronalda na kraju sezone definitivno napusti Manchester United.

Službeni zahtjev prema klubu, da ga stave na transfer-listu, još uvijek nije podnio, ali jasno je koliko je Portugalac nezadovoljan i frustriran svojim drugim boravkom na Old Traffordu.

On je prošlog ljeta potpisao ugovor do 30. lipnja 2023., ali pretpostavlja se da mu United neće raditi probleme prilikom odlaska. Štoviše, izvjesno je da će ga pustiti za neku simboličnu odštetu zbog svega onog što je dao klubu u svom prvom mandatu, kao i zbog toga što je uopće ljetos izabrao njih.

Pogba napušta Manchester United bez odštete

Jednako sigurna oklada, ako ne i sigurnija, je da će ovog ljeta klub napustiti Paul Pogba. Francuski reprezentativac ima ugovor do 30. lipnja 2022., svi dosadašnji razgovori o potpisu novog pali su u vodu i Pogba će moći birati gdje će otići. Zainteresiranih je jako puno, a trenutno najveći favorit za njegov angažman je PSG.

Englezi pišu da su Crveni vragovi već naciljali zamjene za ove dvije zvijezde na odlasku. Prazninu nastalu odlaskom Ronalda trebao bi popuniti Richarlison, brazilski reprezentativac iz Evertona.

Richarlison i Milinković-Savić će koštati jako puno

Richarlison ima ugovor s klubom iz Liverpoola do 30. lipnja 2024., njegova tržišna vrijednost procijenjena je na 55 milijuna eura i budući da se radi o igraču pred kojim je još 10-ak godina igranja na vrhunskoj razini te da Everton nema problema s novcem, zasigurno će United morati platiti paprenu odštetu.

Cijeli posao bi moglo olakšati eventualno Evertonovo ispadanje iz Premier lige što u ovom trentku, s obzirom na to u kakvoj su formi, uopće ne djeluje nerealno.

Što se tiče želje za Pogbinog nasljednika, to je Sergej Milinković-Savić (prema Transfermarktu tržišna vrijednost mu je 70 milijuna eura). Reprezentativac Srbije i veznjak Lazija već godinama se spominje u kontekstu basnoslovnog transfera i odlaska u neki jači klub, ali to se do sada nije dogodilo i on je već sedam godina u klubu iz Rima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider