Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjegao na rodni otok

Cristiano Ronaldo postavio uvjet: Ne vraća se u Juventus sve dok...

Portugalac je više od mjesec dana na svom rodnom otoku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čim se u sjevernoj Italiji počela razbuktavati pandemija koronavirusa, Cristiano Ronaldo sa svojom je obitelji napustio Torino i zaputio se na svoj rodni otok Madeiru.

U vrijeme kada je stao cijeli nogometni svijet, Portugalac uživa s djevojkom Georginom Rodriguez i djecom na otoku usred Atlantskog oceana.

U međuvremenu su u proteklih nekoliko dana iz Italije počeli stizati signali da bi se nogometna sezona mogla nastaviti, ali Ronaldo, kako piše katalonski Sport, ne mari previše za to, već planira do daljnjega ostati na Madeiri.

Premda je portugalski Record objavio kako je spreman na skorašnji povratak u Italiju, Katalonci pišu da se to neće dogoditi.

gol expired Nogometaši moraju mijenjati navike: Nema više omiljenih stvari koje igrači rade tijekom utakmica divider

"Realnost je takva da će Ronaldo ostati u svojoj zemlji i neće žuriti s povratkom. Nagađalo se da bi Cristiano mogao putovati u tjednu od 4. svibnja nadalje, ali on je već dao do znanja da se ne misli vratiti sve dok ne budu postojali maksimalni mogući sigurnosni uvjeti."

U Italiji se vode brojne polemike oko toga kad bi se mogla nastaviti Serie A. Početak treninga je odgođen, a Ministarstvo zdravlja nije odobrilo protokole Talijanskog nogometnog saveza za početak utakmica. Ronaldo bi se mogao vratiti privatnim letom, ali ne na pojedinačne, već na početak grupnih treninga.

Pritom želi biti siguran da je baš sve u redu i da su svi njegovi suigrači iz Juventusa preboljeli koronavirus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider