Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pitanja navijača

Cristiano Ronaldo dao prvi intervju od povratka u Manchester i potvrdio ono što smo svi znali

Portugalac se vratio u klub u kojem je bio od 2003. do 2009. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo je odradio povratnički intervju u Manchester Unitedu, odgovaravši na pitanja navijača putem službene klupske stranice.

Pitanje, a i odgovor koji su mnoge najviše zaintrigirali bilo je vezano uz samu odluku o povratku u klub čiji je dres nosio od 2003. do 2009. godine.

"Ključni čovjek bio je Sir Alex Ferguson", potvrdio je Portugalac ono što smo praktički svi znali.

"Otkako sam kao 18-godišnjak potpisao za Manchester United, on je bio ključ. On je za mene uvijek bio nogometni otac, puno mi je pomogao, naučio me mnogim stvarima i imao je veliku ulogu u mom nogometnom putu jer smo stalno bili u kontaktu. Nevjerojatna je osoba."

Najavio golove, asistencije i pobjede

Na pitanje koja je njegova poruka navijačima, Ronaldo je odgovorio:

"Moja je obveza dati sve na terenu, kao i prije, činiti to stalno i truditi se davati sve od sebe. Moram pomoći ekipi da postigne rezultat sa svojim golovima i asistencijama, da pobjeđujemo u utakmicama i nadam se da ćemo vrlo brzo krenuti u tom smjeru."

Veseli ga to što će zaigrati pred punim stadionima:

"Navijači su ključ nogometa i sada, kad će svi stadioni biti puni, to više nije isto kao i prije godinu dana. Jako mi je drago", zaključio je Ronaldo koji će prvi nastup u svom drugom mandatu u dresu Uniteda imati 11. rujna kada Crveni vragovi na Old Traffordu dočekuju Newcastle.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider