Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije bio sretan

Transfermarkt je teško uzdrmao Ronaldov ego: Ubrzo ih je blokirao na Instagramu

Cristiano Ronaldo trenutno na Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transfermarkt, portal specijaliziran za cijene nogometaša, često objavljuje na svojim društvenim mrežama različite liste najvrjednijih nogometaša, a jednom takvom objavom naljutili su Cristiana Ronalda.

Nakon što su odabrali 11 najvrjednijih igrača koje zastupa portugalski menadžer Jorge Mendes, htjeli su označiti Cristiana Ronalda, ali u tome nisu uspjeli jer ih je on već ranije blokirao na Instagramu.

"Mislim da smo ga prije nekog vremena uvrstili na listu deset najvrjednijih nogometaša koji imaju 33 godine ili više. On je bio na prvom mjestu, ali smatrao je da vrijedi puno više", rekao je Christian Swartz za The Athletic.

gol expired Pogledajte transparent koji su BBB-i ostavili ispred kuće Mislava Oršića: Navijači Burnleyja se pitaju što piše divider

"Prvo je poslao poruku našim kolegama na Instagramu", otkrio je pa dodao kako su mu odgovorili i objasnili zašto je njegova vrijednost procijenjena na toliki iznos.

Od svih nogometaša njegovih godina, on je bio uvjerljivo najvrjedniji nogometaš na listi. Međutim, portugalska zvijezda nije bila pretjerano zadovoljna s tim odgovorom. Štoviše, ubrzo ih je blokirao na Instagramu.

"Između njega i sljedećeg igrača na listi razlika je bila od 30 do 50 milijuna eura, ali on nam je samo odgovorio s nekoliko emotikona i blokirao nas", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider