Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Ne mogu ništa reći''

Ima 32 godine, nikad nije igrao za velikane, a sada je blizu vrhunca karijere i prelaska u Barcu

32-godišnji Cristhian Stuani navodno je postao ozbiljna meta Barcelone nakon što je postigao 12 golova za Gironu ove sezone.

Cristhian Stuani (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Napadač Girone Cristhian Stuani nije htio komentirati špekulacije koje ga povezuju s prelaskom u Barcelonu. On je postao meta katalonskog diva nakon što je postigao 12 pogodaka za Gironu.

Urugvajski reprezentativac bilježi najbolji učinak u La Ligi nakon Barcinih zvijezda Lionela Messija (17) i Luisa Suareza (14).

Stuani navodno ima klauzulu od 15 milijuna eura, ali novinarima nije htio odgovoriti na pitanje o potencijalnom transferu:

''Ne mogu ništa reći'', zagonetan je bio urugvajski napadač.

Stuani je u karijeri igrao još za Danubio, Regginu, Espanyol i Middlesbrough, bio je nešto i po posudbama u Španjolskoj, ali nikad nije igrao za neki veliki europski klub poput Barcelone i ovo bi mu zasigurno bio vrhunac karijere.

Benzema ozlijeđen, Real hitno pojačava napad: Tri opcije - skupocjena zvijezda, senzacija ili veliki talent Karim Benzema (Foto: AFP) Luka Modrić i Gareth Bale (Foto: AFP) Piatek u borbi za loptu (Foto: AFP) +2 Mauro Icardi (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider