Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako su se samo usudili!?

Gadno iznenađenje za skupocjenu zvijezdu Barce: Bahati Brazilac "podivljao"

Nogometne zvijezde ponekad misle da im je sve dozvoljeno...

Philippe Coutinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dok se Barcelona sprema za okršaj s Chelseajem u Ligi prvaka, Philipe Coutinho u pratnji vesele svite švrlja katalonskom metropolom, upoznaje grad i njegove znamenitosti.

Najskuplji nogometaš u povijesti Barcelone nije otputovao u London jer nema pravo nastupa u Ligi prvaka, nakon što je u prvom dijelu sezone u istom natjecanju igrao za Liverpool, pa ima dosta slobodnog vremena.

Brazilac je iskoristio priliku da u pratnji članova obitelji i prijatelja posjeti jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija Barcelone, baziliku Sagrada Famila, remek-djelo slavnog katalonskog arhitekta Antonija Gaudija.

Coutinho i društvo uživali su u obilasku bazilike, no grdno su se iznenadili kada su se vratili na mjestu gdje su parkirali automobil, pišu španjolski mediji. Naime, nije ga bilo tamo gdje su ga ostavili. Brazilac je navodno „podivljao“ i to nije skrivao. Automobil mu nije ukraden, pokupila ga je vučna služba jer je bio parkiran na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje.

Coutinho je prilično bahato parkirao u blizini bazilike bez obzira na jasno istaknute znakove o zabrani parkiranja. Nogometne zvijezde ponekad misle da im je sve dozvoljeno...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider