Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi incident

Barcinoj svlačionici već je dosta njegovih gluposti: Sve živcira svojim ponašanjem, a sada se usprotivio i treneru

Remi Barcelone i Celte u 13. kolu La Lige obilježila je i nedisciplina Coutinha, koji je ostao na klupi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri pogotka prednosti na poluvremenu ispustili su nogometaši Barcelone na gostovanju u Vigu, gdje je domaća Celta pogotkom u završnici dvoboja 13. kola La Lige stigla do velikog boda.

A da katastrofa bude potpuna, pobrinuo se brazilski nogometaš Coutinho, koji je još jednom izazvao bijes stručnog stožera Barcelone, ali i suigrača svojim ponašanjem.

Budući da se u posljednjim minutama prvog poluvremena nesretni Ansu Fati ponovno ozlijedio, trener Barcelone Sergi Barjaun prišao je Coutinhu i rekao mu da krene na zagrijavanje.

Brazilac se digao s klupe i bezvoljno odšetao na zagrijavanje, ali čini se da nije stao samo na tome. Coutinho se, navodno, usprotivio treneru katalonske momčadi s riječima kako nema potrebe da sada ide na zagrijavanje.

"Nema potrebe, ionako će poluvrijeme", rekao je Brazilac.

gol expired Sjećate se njega? Odbio je Srbiju i odabrao Španjolsku, a otvoreno je progovorio o velikom problemu modernog nogometa divider

S posljednjim sučevim zviždukom drama se nastavila i u svlačionici. Netko od iskusnih igrača katalonske momčadi prišao je Coutinhu i prigovorio mu za njegovo ponašanje i riječi, a po svemu sudeći, to nije prvi put.

Već su razgovarali s brazilskim nogometašem i pokušali ga "razbuditi", ali on već duže vrijeme ne pruža svoj maksimum. Štoviše, sve je počeo živcirati svojim ponašanjem na treningu, ali i tijekom utakmica.

Podsjetimo, brazilski je nogometaš stigao u redove Barcelone iz Liverpoola za ogromnu odštetu od 135 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider