Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
odluka izazvala polemike

Neobičan karton na samom početku zadao težak udarac Atleticu: Je li sudac pretjerao?

Utakmica nije dobro počela za Madriđane...

Diego Costa i Felix Zwayer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prve utakmice osmine finala nokaut-faze Lige prvaka 2019. zaključuju Schalke – Manchester City i u utakmici večeri Atletico Madrid – Juventus.

Potonja utakmica nije počela dobro za Madriđane; već u osmoj minuti njihov ponajbolji igrač Diego Costa dobio je žuti karton zbog prilično nesvakidašnjeg razloga.

Sudac Felix Zwayer pokazao je javnu opomenu napadaču Colchonerosa jer nije poštivao liniju živog zida koju je njemački djelitelj pravde nacrtao. Zwayer je dvaput verbalno upozorio Costu, ali on je ubrzo nakon toga, doslovno i figurativno, prešao crtu i zaradio žuti karton.

Costi je to bio treći akumulirani žuti karton koji ga je eliminirao iz uzvratne utakmice u Torinu, pa Diego Simeone neće moći računati na vrlo jakog aduta na teškom gostovanju.

Ova sučeva odluka izazvala je dosta polemika na društvenim mrežama – neki smatraju da je sudac pretjerao, dok drugi misle da je sudac u pravu i da treba u startu stati na kraj ovakvim sitnim provokacijama i prevarama.

Zanimljivo, Costi je utakmica protiv Juventusa tek peta ove sezone u Ligi prvaka - dakle, uspio je eliminacijska tri žuta kartona zaraditi u svega nešto više od četiri utakmice. Vrlo impresivan učinak čak i za poznatog nogometnog prgavca poput Diega Coste...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider