Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uz pomoć VAR-a

Senzacija na Copi: Venezuela zaustavila Brazil, navijači negodovali i podržavali protivnike

Brazil je zabilježio prvi kiks na domaćoj Copi.

Philippe Coutinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Brazil je u drugoj utakmici domaće Copa Americe odigrao samo 0:0 s Venezuelom.

Domaćin je pružio još jednu slabu utakmicu, a nisu imali ni sreće: zabili su tri gola, a sudac je sve poništio, od čega dva nakon konzultacija s VAR-om.

Domaći navijači negodovanjem su popratili novi loš nastup svojih igrača, a svoje nezadovljstvo izrazili su i podrškom Venezueli. Dio navijača u jednom je trenutku pokrenuo popularni ''ole'' na svako točno dodavanje Venezuele.

Zanimljivo, vratar Venezuele Wuilker Farinez, jedan od heroja remija s Peruom, u ovoj utakmici nije puno posla: od 19 udaraca Brazila samo je jedan išao u okvir gola.

Stadion ni na ovoj utakmici nije bio pun: na Areni Fonte Nova bilo je oko 40.000 ljudi, što znači da je otprilike 10.000 mjesta ostalo prazno.

U drugoj utakmici skupine A Peru je s 3:1 pobijedio Boliviju. Bolivija je povela golom Morena, ali okrenuli su Guerrero, Farfan i Flores.

Brazil i Peru sada su bodovno izjednačeni na vrhu skupine s četiri boda. Venezuela je treća s dva boda i gol-razlikom 0:0.

U posljednjem kolu susreću se Brazil i Peru, a Venezuela protiv Bolivije, najslabije momčadi skupine, ima priliku doći do pet bodova, koji bi lako mogli biti dovoljni za četvrtfinale. Dalje idu dvije najbolje momčadi svake od tri skupine i još dva najbolja trećeplasirana.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider