Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još su u igri

Messijeva Argentina opet u groznom izdanju: Vratar spasio Gauče!

Reprezentacije Argentine i Paragvaja odigrale su 1:1 u 2. kolu Copa Americe...

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Messijeva Argentina nikako ne može na zelenu granu. Nakon poraza od Kolumbije u prvom kolu Copa Americe, Argentina je remizirala 1:1 s Paragvajem.

Gauči su odigrali još jednu lošu utakmicu i mogu biti sretni osvojenim bodom. Paragvaj je poveo u prvom poluvremenu golom Richarda Sancheza koji je u 37. minuti pogodio sam kut vrata nemoćnog Armanija nakon odličnog prodora Almirona.

Lionel Messi poravnao je s bijele točke u 57. minuti. Kazneni udarac za Argentinu dosuđen je zbog igranja rukom Pirisa koje je utvrđeno tek nakon intervencije VAR-a. 

Samo šest minuta nakon izjednačenja i Paragvaj je dobio priliku s bijele točke, ali je udarac Derlisa Gonzaleza Armani uspio zaustaviti i zadržati Argentinu u igri za prolazak u četvrtfinale. 

"Možemo biti sretni što smo još uvijek u igri za prolaz dalje. To nam daje nadu da se borimo i pokušamo pobijediti Katar. Sad moramo pobijediti", izjavio je nakon utakmice argentinski izbornik Lionel Scaloni.

U drugoj utakmici skupine B Kolumbija je pobijedila Katar 1:0. Gol odluke postigao je Duvan Zapata u 86. minuti.

Kolumbija je prva na ljestvici sa šest bodova, Paragvaj je drugi sa dva boda, a Katar i Argentina imaju po jedan bod.

U 3. kolu u nedjelju će igrati Katar - Argentina i Paragvaj - Kolumbija.

Plasman u četvrtfinale Copa Americe izborit će po dvije prvoplasirane reprezentacije iz sve tri skupine te još dvije najbolje trećeplasirane momčadi.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider