Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena tri milijarde

McGregor želi kupiti Chelsea od Abramoviča, ali postavlja se pitanje ima li dovoljno novca

UFC-ov borac Conor McGregor navodno želi kupiti londonski klub koji je odnedavno na prodaju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ov borac Conor McGregor po vlastitom priznanju je navijač Manchester Uniteda, ali na društvenim mrežama otkrio je kako je zainteresiran za kupovinu premierligaša Chelseaja, kojeg je njegov vlasnik, ruski oligarh Roman Abramovič, nedavno stavio na prodaju za tri milijarde funti.

Čitava situacija nije potpuno jasna, međutim Chelseajev gazda stavio je klub na prodaju jer strahuje od sankcija vlade Velike Britanije. Za prvake svijeta i aktualne europske prvake traži tri milijarde funti i tvrdi kako će sav prihod donirati za žrtve rata u Ukrajini.

gol expired Abramovič odlučio: Prodaje Chelsea i sve će donirati Ukrajincima divider

Prodaju će navodno voditi američka banka Raine Group jer su američki kupci, ciljana skupina ruskog tajkuna jer su investitori iz Kine, s Dalekog istoka ili istočne Europe presušili.

Abramovič želi prodati Amerima, ali javio se Conor

No, čini se kako je novi igrač u gradu, a riječ je o slavnom UFC-ovom borci Conoru McGregoru, koji je zainteresirao svoje obožavatelje, ali i cijelu svjetsku javnost, objavom na društvenim mrežama na kojoj ga je netko obavijestio kako je klub na prodaju i na kojoj se pita treba li kupiti klub.

gol expired VIDEO Imamo novog kralja Miamija: Colby Covington izdominirao Jorgea Masvidala pa prozvao iznenađujuće ime divider

"Zanima me ovo“, objavio je uz fotografiju i označio Chelsea u objavi.

Poznato je kako je Irac jedan od najbogatijih svjetskih sportaša, međutim kupovina Plavih bi mogla biti prevelik zalogaj čak i za njega pa se mnogi pitaju može li si Notorious priuštiti ovo zadovoljstvo.

Ukupno zarađuje između 25 i 50 milijuna eura po borbi u UFC-u, ovisno o prodaji pretplata, od borbe s Floydom Mayweatherom zaradio je navodno 100 milijuna funti, a od prodaje svog whiskeyja lani je dobio 430 milijuna funti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider