Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo!

Clippersi nadigrali Lakerse: Zubac utakmicu završio bez promašaja

Clipperse je do pobjede predvodio Paul George sa 24 ubačaja, dok je Kawhi Leonard dodao 15 koševa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

LA Clippers Ivice Zubca su sinoć sa 118:94 pobijedili u gradskom derbiju LA Lakerse, a hrvatski je košarkaš odigrao 27:34 minute za pobjedničku momčad i uz stopostotni šut iz igre (5/5) utakmicu završio sa 14 koševa, osam skokova i jednim blokom.

Clipperse je do pobjede predvodio Paul George sa 24 ubačaja, dok je Kawhi Leonard dodao 15 koševa, osam skokova i šest asistencija. Clippers su sada preskočili Denver Nuggets na trećem mjestu u Zapadnoj konferenciji i imaju prednost od pola utakmice.

Kyle Kuzma je sa 25 poena bio najbolji pojedinac Lakersa koji su opet ostali bez Anthonyja Davisa koji je zbog bolova u leđima i problema s gležnjem izašao u prvoj četvrtini.

gol expired VIDEO Kaos u Miamiju: Youtuber skinuo Mayweatheru kapu, pa izbila tučnjava divider

Lakers i Trail Blazers su sada izjednačeni na šestom mjestu na Zapadu.

Golden State Warriors su na svom parketu sa 118:97 bili bolji od Oklahoma City Thundera, a Stephen Curry je zabio 34 koša u samo 31 minutu na terenu. Zahvaljujući ovoj pobjedi Golden State se popeo na osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji koje ga vodi u doigravanje.

Mychal Mulder je dodao 25 koševa, a Andrew Wiggins 18 za Warriorse, dok je kod Oklahome najbolji bio Ty Jerome sa 23 poena.

Washington Wizards su u Tampi nakon produžetaka sa 131:129 pobijedili Toronto Raptorse, a Russell Westbrook je stigao do svog 180. triple-doublea u karijeri sa 13 koševa, 17 asistencija i 17 skokova.

Westbrooku sada nedostaje samo jedan triple-double da se izjednači s rekordom Oscara Robertsona. Bradley Beal je ubacio 28 koševa za Wizardse, a Torontu nisu pomogla ni 44 koša Pascala Siakama.

gol expired Golijada u Rimu: Cavani se upisao u povijest divider

Dallas Mavericks su kod kuće sa 113:109 bili bolji od Brooklyn Netsa kojima je ovo četvrti poraz zaredom. Luka Dončić je za pobjedu svoje momčadi zabio 24 koševa uz 10 skokova i osam asistencija.

Dallas je sada peti u Zapadnoj konferenciji i ima utakmicu prednosti ispred Los Angeles Lakersai Portlanda.

Netse, koji su ostali na drugom mjestu u Istočnoj konferenciji, predvodio je Kyrie Irving sa 45 koševa. Brooklyn zaostaje za prvim Philadelphia 76ersima dvije i pol utakmice, dok ima samo pola utakmice prednosti ispred trećeplasiranog Milwaukeeja.

U preostalim utakmicama Detroit Pistons su na svom parketu sa 111:97 svladali Memphis Grizzliese i tako prekinuli niz od četiri poraza, Indiana Pacers su sa 133:126 bili bolji od Atlanta Hawksa, a Chicago Bulls su na gostovanju sa 120:99 nadigrali Charlotte Hornetse.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider