Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pojačava se obrana

Dinamo dodao gas: Modri ukrali stopera Ivanu Leki, već sutra dolazi na Maksimir

Cipranin Konstantinos Laifis sutra bi trebao potpisati za Dinamo.

Laifis i De Bruyne (Foto: Afp)

Čelnici Dinama pokušavaju u posljednjim trenucima prijelaznog roka dovesti Sergeju Jakiroviću pojačanja, pogotovo za zadnju liniju u kojoj Modri imaju puno problema.

Stoperska pozicija je najdeficitarnija u maksimirskom klubu, danima se pisalo o stanovitom Ukrajincu Bagatovu, ali ipak dolazi Cipranin.

Marko Rog Rog predstavljen u Dinamu: ''Daj Bože da se vratim protiv Hajduka, došao sam po naslov!'' divider

Kako doznaje 24sata, Cipranin Konstantinos Laifis sutra bi se trebao pojaviti na zagrebačkoj zračnoj luci i uputiti se prema Maksimiru gdje ga čeka liječnički pregled.

30-godišnji stoper igra posljednjih osam godina u Standardu iz Liegea kojeg trenira naš Ivan Leko, ali ušao je u posljednjih šest mjeseci ugovora i odlučio se napustiti Belgiju. U dresu Standarda odigrao 272 utakmice u kojima je zabio 14 golova i asistirao 11 puta. Član je i ciparske reprezentacije za koju je odigrao 56 utakmica u kojima je zabio tri gola.

Robert Jarni Jarni iskren o Dinamovim šansama za prolaz: ''Betis je puno bolji, ne bi trebali imati problema s Modrima'' divider

Laifis je svoj nogometni put počeo na rodnom Cipru, a već kao 16-godišnjaka primjetili su ga skauti engleskog Nottingham Foresta u čijem je juniorskom sastavu proveo dvije i pol godine. Ipak, nije ostao na Otoku, već se vratio u Anorthosis iz kojeg je kasnije transferiran u Belgiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider