Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ČUDAN RASPLET

Čileanskog Hrvata obitelj na aerodromu ispratila pred potpis za Dinamo, a onda je transfer propao

Dinamo je na službenim stranicama potvrdio da ipak neže kupiti 24-godišnjeg stopera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije desetak dana pojavila se vijest da Dinamo dovodi Benjamina Kuščevića, Čileanca hrvatskih korijena, no transfer je propao pred sami potpis, potvrdio je Dinamo.

Nogometaš Universidad Catolica oprostio se s obitelji na aerodromu i fotografirao s hrvatski dresom kojeg je reprezentacija nosila na Svjetskom prvenstvu 1998. Tako je transfer praktički potvrđen, Kuščević se uputio u Zagreb na potpis ugovora, a u zadnji čas je sve palo u vodu.

''Nastavno na medijske upite o mogućem prelasku igrača Benjamina Kuščevića iz čileanskog kluba Universidad Catolica u GNK Dinamo, možemo potvrditi da smo bili zainteresirani da navedeni igrač postane član našeg kluba, međutim tijekom pregovora nije dogovoren set uvjeta koji bi omogućio završetak ovog transfera'', napisao je Dinamo na službenim stranicama.


Nije poznato zbog čega je transfer propao. Moguće da je cijena za Kuščevića narasla u zadnjim satima pregovora između klubova, no jedno je sigurno, 24-godišnji stoper neće igrati na Maksimiru.

Kuščević prema Transfermarktu vrijedi milijun eura. U karijeri je debitirao za reprezentaciju Čilea, a ima i hrvatsku putovnicu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider