Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POZDRAVLJAMO SJAJNE VIJESTI

Cibalia došla na korak do spasa: "U novu godinu želimo ući bez duhova prošlosti"

Sjajne vijesti za sve navijače Cibalije donijela je posljednja skupština vinkovačkog kluba.

Nogometaši Cibalije s navijačima (Foto: Damir Škomrlj / Cropix)

Na jučerašnjoj skupštini NK-a Cibalia donesene su vrlo važne odluke vezane za nekadašnjeg prvoligaša iz Vinkovaca.

Odlučeno je kako će Grad Vinkovci na račun kluba uplatiti 800 tisuća eura, što je ranije obećao, a to je otprilike polovica aktualnog klupskog duga, odnosno minusa u blagajni.

Do kraja godine žele osigurati nulu

Isto tako će tvrtka Polet svoja potraživanja preusmjeriti u klupske dionice te u sponzorstvo i druge modele pomoći. Osmišljen je model po kojem će i preostali vjerovnici klubu izići u susret, a da sami pritom ne budu oštećeni.

"Ovo je velik korak prema konačnom cilju da dug kluba svedemo na nulu, da već od proljetnog dijela sezone o Cibaliji pričamo samo u sportskom aspektu, da se ne borimo s problemima poput odlaska igrača na utakmice i drugim sličnim tehničkim detaljima", prenio je portal Vinkulja.hr riječi predsjednika klupske skupštine i gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića.

Još je dodao kako rade na tome da već ove zime završe sve procese nakon kojih duga više neće biti te da osiguraju da Cibalija u novu godinu uđe neopterećena duhovima prošlosti.

Našem elitnom rangu uistinu nedostaje klub poput Cibalije, koji je su vjerni navijači uvijek pratili, ali i koji je uvijek imao svoj posebni identitet.

Trenutačno se klub nalazi blizu vrha drugoligaškog natjecanja, a hoće li pozitivne vijesti rezultirati i napadom na nešto više, a onda i što skoriji povratak u prvi rang natjecanja, saznat ćemo uskoro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider