Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rekonstrukcija događaja

Christian Atsu u potresu je pao s devetog kata, a zgrada je pala na njega?!

Nogometaš Christian Atsu potres je dočekao u krevetu, bio je na devetom katu zgrade od 11 katova, koja se urušila na njega.

Christian Atsu (Foto: Guliver Images)

Nogometaš Christian Atsu, koji je preživio potres u Turskoj, danas vjerojatno zahvaljuje svim mogućim božanstvima jer je činjenica da je ostao živ apsolutno čudesna. Uspio je, izgleda, preživjeti pad s visine od devet katova, a zgrada se urušila na njega.

Bivši igrač Chelsea i Newcastlea, a sad Hatayspora, pronađen je 24 sata poslije strašnog potresa od 7,7 po Richteru koji je pogodio Tursku. Trenutačno je stabilno i oporavlja se u bolnici, a njegov agent Nana Sechere otkrio je što se događalo u tim nemilim trenucima.

Christian Atsu Klub tek jutros potvrdio pisanja medija: Christian Atsu je živ, pronađen je ispod ruševina! divider

"Čuli smo se zadnji put oko ponoći u nedjelju. Christian i suigrači igrali su poker do 3 i 30 ujutro u stanu prijatelja. U svoj stan vratio se oko četiri ujutro, a potres je pogodio Tursku 20-ak minuta kasnije. Oko pet ujutro nazvao sam klub i upitao jesu li se čuli s Christianom, a oni su me obavijestili kako se njegova zgrada potpuno urušila te kako ga ne mogu pronaći."

"Nadao sam se da je bio budan dok je potres udario. Bio je u svojem stanu na devetom katu zgrade koja ima 11 katova. Klupski dužnosnici pokušali su mi pomoći da ga pronađem, ali oni su imali brige s vlastitim obiteljima i prijateljima."

Novinari Mirrora na temelju tih njegovih izjava zaključili su kako je Atsu preživio pad s visine od devet katova te još gotovo cijeli jedan dan pod ruševinama jer je pronađen tek u utorak. Trenutačno je na odjelu intenzivne njege i oporavlja se od ozljeda, ali još nije dao službenu izjavu. Bit će je zanimljivo čuti…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider