Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IMA I LIJEPIH VIJESTI

Klub tek jutros potvrdio pisanja medija: Christian Atsu je živ, pronađen je ispod ruševina!

Ganski internacionalac i član Hatayspora trenutno se nalazi u bolnici.

Christian Atsu (Foto: Guliver Images)

Nakon jučerašnjih različitih informacija, napokon je od strane najupućenije osobe potvrđena ona prava. Christian Atsu, 31-godišnji nogometni reprezentativac Gane i član turskog Hatayspora je živ!

To je potvrdio glasnogovornik njegovog kluba, dodavši kako će ga posjetiti u bolnici. Upravo on bio je osoba koja je na jučerašnje navode o njegovom pronalasku rekla da još nema točne informacije.

Oduševio tisuće navijača samo par sati prije potresa

Podsjećamo, prva informacija vezana uz Atsua, koji je samo par sati prije potresa postigao pobjednički pogodak u 97. minuti utakmice protiv Kasimpase, bila je da se nalazi pod ruševinama te da ne odgovara na pozive.

Kasnije se pojavila informacija kako su ga spasitelji izvukli te da je svjestan i da se, unatoč ozljedama, osjeća dobro. Sad je potvrđeno i kako bi se trebao u potpunosti oporaviti.

Sjajne vijesti za ovog nogometaša kojeg najviše pamtimo po četiri sezone u Newcastle Unitedu, ali i iz reprezentacije Gane za koju odigrao 60 utakmica i postigao deset pogodaka, a na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu odigrao je za Ganu svaku utakmicu tijekom njihovog sudjelovanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider