Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako?

Nevjerojatna pogreška: Christian Atsu i dalje nije pronađen, leži pod ruševinama?

Dopredsjednik njegovog kluba pustio je u javnost skroz krivu informaciju.

Christian Atsu (Foto: Guliver image)

Nogometaš Christian Atsu ipak još nije pronađen u ruševinama nakon potresa u Turskoj, tako tvrdi BBC.

Iako su brojni svjetski mediji potvrdili da je pronađen i odvezen u bolnicu, navodno ipak nije te i dalje traje potraga.

Dopredsjednika njegova kluba Mustafa Özat pustio je u javnost da je Atsu pronađen, no izašao je s nepotvrđenim informacijama i pogriješio.

Lionel Messi i Nikola Vlašić Messi i društvo slavili pobjedu Hrvatske kao da su osvojili Svjetsko prvenstvo divider

"Činimo sve što možemo da lociramo Christiana. Kao što možete zamisliti, ovo je jako teško vrijeme za njegovu obitelj. Nakon jučerašnje objave kluba da su Christiana izvukli živog, još tražimo potvrdu gdje se nalazi", objavio je na Twitteru nogometašev menadžer Nana Sechere.

Volkan Demirel također tvrdi da Atsu nije pronađen.

''Molim vas, nemojte pisati da je preživio, a da niste sigurni. Ljudi imaju obitelji, pate i bol je sve veća. Nemamo informacije o Atsuu ni sportskom direktoru Taneru Savutu. Čim nešto saznam, javit ću'', rekao je legendarni turski nogometaš.

Mikkel Hansen protiv Hrvatske Šok nad šokovima: Hansen odlazi iz rukometa, ima bolest novog doba divider

Krilni igrač reprezentacije Gane i turskog prvoligaša Hatayspora u nedjelju je golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu svojoj momčadi u susretu protiv Kasimpase.

Atsua je 2013. kupio Chelsea iz portugalskog Rio Avea, međutim veći dio vremena je proveo na posudbama u Newcastle Unitedu i Evertonu. Igrao je i za Bournemouth i Malagu, a od rujna prošle godine je u Turskoj.

Za reprezentaciju Gane je upisao 65 nastupa i postigao devet golova. Posljednji nastup za reprezentaciju je upisao prije tri godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider