Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kad on tako tvrdi...

Ikona Tottenhama popljuvala Contea zbog Perišića: "Čudan potez"

Bivši igrač Tottenhama Chris Waddle smatra kako je dovođenje Ivana Perišića bilo "čudan potez"

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premierligaš Tottenham nedavno je potvrdio dolazak Ivana Perišića bez odštete iz Intera, ali iako je taj potez Spursa uglavnom naišao na odobravanje domaćih navijača, ikona kluba se zapitkuje je li to zapravo bio korak u pravom smjeru.

Bivši igrač Chris Waddle za prvo pojačanje Antonija Contea za sljedeću sezonu smatra kako je bio "čudan potez“. Ima svoje razloge, ali ne zvuče baš uvjerljivo…

Tottenham Perišić je samo početak: Conte dobio veliku lovu i sprema se dramatično promijeniti Tottenham divider

Waddle sumnja kako je Perišić fizički sposoban nametnuti se u elitnom razredu engleskog nogometa, zabrinjava ga njegova kondicija i sprema za ligu koja je poznata po dobroj pripremljenosti nogometaša i tempu igre.

"Ivan Perišić je čudan potez Spursa"

"Ivan Perišić je doista čudan potez Spursa“, ispričao je Waddle BoyleSportsu. "Ta pozicija im nije prioritet uopće, potreban im je još jedan stoper. Perišić je čudan potez jer nije najpoznatiji po svojoj fizičkoj spremi, nema baš najbolju kondiciju, a dolazi u ligu u kojoj moraš imati 'pluća'.“

gol expired Perišić impresionirao Engleze: Ostali iznenađeni znanjem našeg reprezentativca divider

Možda bi se trebao prije raspitati o Perišiću, kako kod njegovih bivših trenera, tako i kod aktualnog, koji ga dobro poznaje iz Intera i iz prve ruke je svjedočio njegovim probojima uz liniju kad su bili talijanski prvaci.

Perišić je uz Mediteran definitivno poznat po svojim fizičkim kapacitetima, a uvjereni smo uskoro će ga imati priliku upoznati i Premier liga. Možda Waddle tad proguta vlastite riječi i ponudi ispriku Vatrenom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider