Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procurio popis želja

Perišić je samo početak: Conte dobio veliku lovu i sprema se dramatično promijeniti Tottenham

Prvi posao ljeta već je obavio dolaskom Ivana Perišića, a sad šef Tottenhama želi zadržati Harryja Kanea pa krenuti u dramatično preuređenje.

Tottenham (Foto: Afp)

Menadžer Tottenhama Antonio Conte dobio je "dvostruki turbo“ u svoju mašinu, naime zaradit će finu lovu od plasmana u Ligu prvaka i dobio je ulaganje teško 150 milijuna funti. Tim sredstvima Talijan planira temeljito preurediti svlačionicu.

Ivan Perišić je bio samo početak, a Conteov popis želja širi se kao pandemija koronavirusa. Najprije je imao samo nekoliko želja, ali u zadnjem džepu drži popis pojačanja iz snova na kojem su Allan Saint-Maximin, Christian Eriksen, Alessandro Bastoni, Raheem Sterling među istaknutijim imenima te još nekoliko igrača sa strane, prenose engleski mediji.

Novi ugovor za Kanea

No, najprije mora riješiti tekuće probleme, a prvi je na redu aktualni kadar. Kapetan engleske reprezentacije Harry Kane trebao bi dobiti novi ugovor i potpuno otkloniti svaku mogućnost svog odlaska iz kluba. Manju povišicu trebao bi dobiti i Heung-min Son, koji se sjajno nadopunjava s njim u napadu.

gol expired Tottenham s Perišićem i novim pojačanjima juriša na naslov prvaka: Spursi osjetili šansu, ulažu 180 milijuna eura divider

Nakon plasmana u Ligu prvaka i osvajanja četvrtog mjesta momčad bi trebalo malo i osvježiti. Ivan Perišić i njegov dolazak bez odštete samo je početak. S njim u paketu Conte bi najradije doveo i Alessandra Bastonija. Problem bi mu mogla biti cijena od 54 milijuna funti pa bi se mogao okrenuti nešto jeftinijoj alternativi u vidu Torinova Gleisona Bremera, koji košta "samo“ 40 milijuna.

Traga za bekovima

Conte traži pojačanja i na bekovskim pozicijama, a među kandidatima su Leipzigov desni bek Nordi Mukiele, odnosno Eintrachtov Filip Kostić na drugoj strani.

gol expired Veliki povratak otpisanog: U veljači se vratio nogometu, a sad ga žele još tri ugledna kluba iz Premier lige divider

Talijanski strateg razmišlja i o Alainu Saint-Maximinu iz Newcastlea. Krilni napadač mogao bi ga koštati oko 50 milijuna funti i smatraju ga iznenađenjem na popisu, ali Conte smatra kako bi bio veliko poboljšanje u odnosu na Stevena Bergwijna koji je na izlaznim vratima kluba.

Romantika u veznoj liniji

Ali najromantičniji Conteov regrut mogao bi biti povratak plejmejkera Christiana Eriskena, koji je oživio svoju karijeru u Brentfordu i ponovo je jedan od najpotentnijih veznjaka u ligi.

gol expired Perišić impresionirao Engleze: Ostali iznenađeni znanjem našeg reprezentativca divider

U napadu bi moglo doći veliko ime, prenose engleski mediji, a među kandidatima su Cityjev as Raheem Sterling, Juventusov Paulo Dybala, Evertonov Richarlison i sad Atleticov Alvaro Morata. Englezi dodaju kako, jasno, neće svi oni doći, ali kako je najizgledniji kandidat Evertonov Richarlison.

Tottenham Tottenham (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider