Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igra kao baba

Chelseajevi navijači sprdaju skupo pojačanje: "Platili smo ga 70 milijuna funti, a pretrčavaju ga neki 'likovi' iz Zagreba"

Wesley Fofana imao je europski debi iz noćne more za Chelsea protiv Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nijednom Chelseajevu igraču neće biti lako slušati iživljavanje navijača poslije poraza od Dinama 1:0 na startu Lige prvaka, ali nikom neće biti teže od pojačanja teškog 70 milijuna funti, Wesleyju Fofani.

Branič Bluesa prošli tjedan preselio se u London iz Leicester Citya za ogromnu lovu, ali nakon samo 13 minuta njegova debija za novi klub u Ligi prvaka Mislav Oršić i društvo priuštili su mu vatreno krštenje.

gol expired Utučeni Tuchel ne zna što ih je snašlo na Maksimiru: "Ljut sam, ovo je težak podbačaj. Kaznit ću igrače" divider

Iako je Chelsea bio veliki favorit na Maksimiru, Fofana je najprije zakasnio na Petkovića, izgubio taj duel, a Oršić ga je u međuvremenu prešao, pa nije imao snage ni dovoljno brzine da prekine kontru kasnijeg strijelca za Modre.

Fofana glavni krivac

Mnogi navijači uprli su prstom u Fofanu označivši ga glavnim krivcem za ovaj debakl.

gol expired Engleski mediji: "Njih dvojica ponizili su Chelseajeve stopere od 105 milijuna funti, slavna i zaslužena pobjeda Dinama" divider

"Koliko smo ono platili Fofanu? Taj ne zna ni trčati", pišu navijači Chelseaja.
Drugi je napisao: "Potrošili smo 70 milijuna funti na Fofanu, a on izgleda kao branič iz druge lige s brzinom mojih djeda i bake."

Treći je pak dopisao: "Trebali bi uhapsiti cijelu upravu Leicester Cityja zbog prevare."

Drskiji fanovi napisali su: "Fofana je sanjao kako će igrati u Ligi prvaka, a sad ga je pretrčao neki 'lik' iz Dinamo Zagreba."

gol expired VIDEO Kakav gol Oršića! Kao na motoru pobjegao Englezima i prevario Kepu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider