Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo pokrenuo krizu?

Veliki skandal trese Chelsea: Ekspresno smijenili direktora kluba, pale su teške optužbe

Chelsea je nakon poraza od Dinama smijenio Thomasa Tuchela, a sada i komercijalnog direktora.

Chelsea (Foto: Afp)

Na otvaranju Lige prvaka nogometaši Dinama srušili su Chelsea s 1:0 i pokrenuli veliku krizu engleskog diva. Puca na svim poljima unutar kluba, a sada je otkaz dobio čovjek koji je stigao u klub prije samo mjesec dana, i to sasvim opravdano.

Radi se o komercijalnom direktoru Damianu Willgouhblyu, a engleski mediji tvrde kako je dobio otkaz jer je slao neprimjerene poruke svojoj kolegici iz financija, Catalini Kim, koja je sve prenijela čelnicima kluba.

Oni su brzo reagirali, prenijevši sve dokaze predsjedniku kluba koji je uručio otkaz komercijalnom direktoru, i to odmah.

Euro 2024. UEFA potvrdila proceduru ždrijeba kvalifikacija za Euro 2024., Vatreni se nalaze u dobitnoj poziciji divider

"Dokazi koje smo dobili su jasni, a u posljednjih nekoliko dana provedena je brza istraga oko svega što se dogodilo. Ovakvo ponašanje ne želimo tolerirati, a vjerujemo da je to nemoguće tolerirati", kratko su poručili iz londonskog kluba koji svakako pamti bolje dane.

Jutro nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka, Bluesi su smijenili trenera Thomasa Tuchela i doveli zamjenu, Grahama Pottera, ali još su uvijek u potrazi za sportskim direktorom.

Euro 2024. UEFA potvrdila proceduru ždrijeba kvalifikacija za Euro 2024., Vatreni se nalaze u dobitnoj poziciji divider

Hoće li novi dvojac razbuditi uspavalog diva i vratiti ih na pravi put, tek ćemo saznati, ali situacija je sve, samo ne lagodna. Nakon dva odigrana kola Lige prvaka Chelsea ima tek jedan bod, dok je u engleskoj Premier ligi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s deset osvojenih bodova iz šestog kola.

A u ljetnom prijelaznom roku potrošili su pravo bogatsvo na pojačanja, istresli su nekoliko stotina milijuna eura, ali rezultati nisu popratili ogromna ulaganja...

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider