Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preoteli ga Arsenalu

Srna dogovorio transfer vrijedan 100 milijuna eura: Chelsea sprema iznenađenje za navijače?

Chelsea je preoteo Mihajla Mudrika za 100 milijuna eura.

Mihajlo Mudrik (Foto: Afp)

Čudesni ukrajinski nogometaš Mihajlo Mudrik je na korak od transfera karijere. Gotovo cijelu zimu njegovo se ime veže uz londonski Arsenal, prema kojem nogometaš Šahtara gaji velike simpatije, ali čini se da će karijeru nastaviti u gradskom rivalu, Chelseaju.

Darijo Srna, legendarni Vatreni i sportski direktor Šaktara zaprimio je nekoliko ponuda Topnika, ali i odbio jer niti jedna nije bila u skladu s njihovim zahtjevima. Tražili su Ukrajinci 100 milijuna eura za svog dragulja, a najviša ponuda Arsenala iznosila je 75 milijuna eura.

Na kraju se nisu mogli usuglasiti, a u utrku se uključio Chelsea i preoteo im veliku želju. Sve se odigralo dosta brzo, predstavnici Chelseaja stigli su u Poljsku na razgovore sa Šahtarom i ponudili im 100 milijuna eura, kao i veliku plaću ukrajinskom nogometašu.

Mislav Oršić VIDEO Nestrpljivi Oršićevi obožavatelji napali Southampton zbog ove snimke: "Što ste mu učinili?" divider

To je ogroman novac za ukrajinski klub, koji je zbog ruske invazije pretrpio ogromnu štetu, financijsku, ali i sportsku, ali pitanje je kako će se ovo odraziti na Mudrika. 

22-godišnji nogometaš želio je potpisati za Arsenal, Mikela Artetu je prozvao jednim od najboljih trenera, ali karijeru će ipak nastaviti u njihovom gradskom rivalu. Bluesi su mu pripremili ugovor na sedam godina, a žele ga već danas predstaviti, i to prije utakmice engleske Premier lige protiv Crystal Palacea na Stamford Bridgeu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider