Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Igrao je tako dobro''

Šok za Chelsea: Brutalan start poput onog na Eduarda, još se ne zna težina ozljede

Chelsea mora pričekati 48 sati da otkrije težinu ozljede svog 20-godišnjeg veznjaka Masona Mounta.

Brutalan start na Masona Mounta (Screenshot Twitter)

Mason Mount morao je izaći iz igre protiv Valencije nakon što je u devetoj minuti utakmice na njega brutalno startao Francis Coquelin. Veznjak Chelseaja pretrpio je ozljedu gležnja, a start je bio sličan onom koji je pretrpio bivši hrvatski reprezentativac Eduardo u dresu Arsenala.

Menadžer Chelseaja Frank Lampard nakon utakmice je potvrdio da je zadobio ozljedu gležnja, ali i da ne zna koliko je teška povreda.

''Moramo pričekati narednih 48 sati kako bismo vidjeli težinu ozljede. Ne znamo koliko je loše. Radi se o ozljedi gležnja i velika šteta. Igrao je tako dobro i krenuo dobro protiv Valencije'', rekao je Lampard.

Ter Stegen (Foto: AFP) Borussia (D) oštećena protiv Barcelone: Kako je moguće da sudac nije vidio ovakav "izlet"? divider

Mount je u srpnju potpisao novi petogodišnji ugovor i prvi dan sezone debitirao za Chelsea. Od tada je postigao već tri pogotka u Premierligi, dok je lani bio na posudbi u Championshipu kod Lamparda i zabio 11 golova u 44 utakmice.

Francis Coquelin zaradio je samo žuti karton zbog tog starta, a Valencia je na kraju uzela puni plijen u Londonu.

Erling Haland (Foto: AFP) Čudo od djeteta u debiju u Ligi prvaka u 45 minuta izjednačilo rekord Rooneyja i Raula! divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider