Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKI BROJ IZOSTANAKA

Chelsea od trenutno ozlijeđenih igrača može složiti momčad za vrh lige

Čak deset kandidata za udarni sastav Chelseaja trenutno nije na raspolaganju Grahamu Potteru.

Raheem Sterling (Foto: Afp)

Kao da nije bilo dovoljno izostanaka, Chelsea je prije nekoliko dana u susretu protiv Manchester Cityja ostao bez još dva igrača. Do 19. minute susreta igru su morali napustiti krilni napadači Raheem Sterling i Christian Pulišić.

Njih dvojica tako su ispali iz konkurencije za idući susret, koji Bluesi igraju već sutra. Protivnik je ponovno Manchester City, ovog puta u gostima i to u FA Cupu.

Respektabilna postava ozlijeđenih

Ono što je zanimljivo je pogled na popis ozlijeđenih igrača koje Graham Potter trenutno nema na raspolaganju. Naime, nedostaje tek jedan stoper da bi se od njih mogla složiti momčad. I to momčad koja bez problema može konkurirati za sam vrh Premier lige.

Uostalom, vjerujemo da među juniorima ima neki ozlijeđeni branič kojeg bi se moglo iskoristiti. Kako bi to izgledalo formacijski? Pobrinuli smo se i za to!

Chelsea ozljede Chelsea ozljede (Foto: GOL.hr)

Da novodovedeni stoper Benoit Badiashile nije ishodio sve potrebno za nastup, imali bismo postavu, no i ovako to izgleda nevjerojatno. Možda čak nadmašuje i Liverpoolove izostanke iz pretprošle sezone.

Potter gubi povjerenje, no ovo je olakotna okolnost

Dobra vijest je što se u konkurenciju vjerojatno vraća Ruben Loftus Cheek, kojeg nije bilo posljednjih nekoliko utakmica, dok se o Sterlingu i Pulišiću ne zna puno, tek da će ovaj susret svakako propustiti.

Chelsea trenutno drži nezavidnu poziciju na prvenstvenoj ljestvici i dojam je kako Graham Potter ima sve manje povjerenja vodstva te navijača. No, uz ove okolnosti je svakako zaslužio da mu se da vremena. Posebno jer je svoj mandat na klupi započeo uz vrlo dobar dojam.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider