Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I ne bi bio najbolje plaćen

Real i PSG pripremili "otimačinu", Chelsea odgovorio astronomskom ponudom

Antonio Rüdiger ima ugovor s Chelseajem do 30. lipnja ove godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveći prioritet aktualnog prvaka Europe Chelseaja u nadolazećem razdoblju je rješavanje statusa Antonija Rüdigera.

Njemačkom reprezentativcu, stoperu koji može igrati i na poziciji desnog beka, ugovor traje do 30. lipnja i zasada nije bilo naznaka o produljenju.

Jednostavno je bio prevelik jaz između onoga što igrač i njegovi zastupnici traže i onoga što Chelsea nudi, a u cijelu priču upleli su se i Real Madrid i PSG. Oba ova kluba poslala su ponude njemačkom reprezentativcu, ali nitko nije dobio pozitivan odgovor.

Rüdiger traži 200.000 tjedno, Chelsea će mu udovoljiti

Cijela priča dobila je nastavak ovih dana, tako što je Chelsea, kako pišu engleski mediji, odlučio udovoljiti Rüdigerovim zahtjevima, a oni sežu do 200.000 funti tjedno (u eurima je to oko 237 tisuća).

Na taj način bi Chelsea zadržao pouzdanog braniča u njegovim najboljim igračkim godinama. Rüdiger će u ožujku proslaviti 29. rođendan i pred njim je još dosta godina na vrhunskoj razini, što itekako dobro znaju na Stamford Bridgeu, ali i u Madridu i Parizu.

Ugovor bi bio na četiri godine, a Rüdiger bi postao četvrti najbolje plaćen igrač u svlačionici Chelseaja. Broj jedan je Romelu Lukaku s 325.000 funti tjedno, slijede N'Golo Kante (290.000) i Timo Werner (272.000), a trenutno četvrti je Saul Niguez, kojem svaki tjedan na račun sjedne 198.000 funti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider