Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon kovačića

Chelsea nastavio potpisivati one igrače koje smije

Loftus-Cheek je prošao omladinski pogon Chelseaja, a u klubu je od svoje osme godine.

Ruben Loftus-Cheek (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Engleski veznjak Ruben Loftus-Cheek (23) potpisao je novi petogodišnji ugovor s Chelseajem, po kojem će zarađivati 6,7 milijuna eura po sezoni.

Loftus-Cheek je prošao omladinski pogon Chelseaja, a u klubu je od svoje osme godine. U prvoj momčadi debitirao je u sezoni 2014–15. kao 18-godišnjak. Unatoč velikom talentu u tri sezone skupio je samo 32 nastupa, pa je u ljeto 2017. otišao na jednogodišnju posudbu u Crystal Palace.

Novi skandal na Copi: Nitko ne zna zašto je Messi isključen, on tvrdi da zna Messi isključen na Copa Americi (Foto: AFP) Lionel Messi dobio crveni protiv Čilea (Foto: AFP) Messi isključen na Copa Americi (Foto: AFP) +2 Messi isključen na Copa Americi (Foto: AFP)

U dresu Eaglesa napokon je dokazao svoj talent te je zaradio poziv u englesku reprezentaciju.
Prošlog ljeta se vratio u Chelsea, a trener Maurizio Sarri dao mu je veliku minutažu. Skupio je 40 nastupa u svim natjecanjima, te je zabio deset golova.

Podsjetimo, Chelsea zasad zbog kazne UEFA-e može sklapati ugovore samo s igračima koji su kod njih bili registrirani i prošle sezone. Čekaju presudu na žalbu kod Sportskog arbitražnog suda u Švicarskoj, ali imaju male šanse za pobjedu u ovom slučaju.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider