Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uz puno sreće

Chelsea nakon drame upisao novu pobjedu uz solidan nastup Kovačića

I nogometaši Chelseaja uspjeli su zadržati maksimalan učinak nakon trećeg kola Premierlige nakon što su u nedjelju u gostima dobili Newcastle s 2-1

Slavlje Chelseaja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Junak susreta ponovno je bio lijevi branič Chelseaja Marcos Alonso. Chelsea ima devet bodova, kao i vodeći Liverpool te trećeplasirani Watford.

Alonso je izborio penal iz kojeg je Eden Hazard u 76. minuti zabio za vodstvo Chelseaja. Newcastle je uspio poravnati golom Joselua u 83. minuti. No, Chelsea ipak dolazi do pobjede u 87. minuti, kada je udarac Marcosa Alonsa u svoju mrežu skrenuo DeAndre Yedlin.

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić, koji je došao na jednogodišnju posudbu iz Real Madrida, bio je u početnoj postavi Chelseaja i igrao je do 79. minute pruživši solidnu partiju.


челси хл от CocoBat на Rutube.


Fulham je kod kuće dobio Burnley sa 4-2 , a prethodno je Watford na svom terenu svladao Crystal Palace s 2-1. To je prvi puta u klupskoj povijesti da je Watford u upisao tri pobjede u prve tri prvenstvene utakmice Premierlige.

Strijelci za Watford bili su Roberto Pereyra (53) i José Holebas (71), a utješni pogodak za Crystal Palace zabio je Wilfried Zaha (78).

Dan ranije nogometaši Liverpoola su također zadržali stopostotni učinak zahvaljujući minimalnoj 1-0 domaćoj pobjedi protiv Brighton and Hove Albiona. Strijelac jedinog gola bio je Mohamed Salah u 23. minuti. Novak u ligi Wolverhampton iznenadio je prvaka Manchester City odigravši na svom Molineuxu 1-1, a Arsenal je ostvario prvu pobjedu pod vodstvom novog menadžera Unaija Emeryja svladavši na svom stadionu West Ham s 3-1.

U derbiju kola u ponedjeljak će igrati Manchester United i Tottenham.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider