Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne biraju se sredstva

Engleski velikani kreću u rat zbog Ivana Perišića!

Ivan Perišić vjerojatno ovoga ljeta napušta milanski Inter i odlazi u englesku Premierligu gdje je "vruća roba"

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zaoštrava se bitka između Manchester Uniteda i Chelseaja kad je u pitanju transfer veznjaka Intera Ivana Perišića (28), objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

U početnim pregovorima sa talijanskim klubom predstavnici Manchester Uniteda ponudli su 44 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca. Trener Uniteda Jose Mourinho obožava hrvatskog veznjaka i krajem ožujka doputovao je u Zagreb kako bi nagovorio Perišića na prelazak u engleski klub.

No, Antonio Conte, koji je sa Chelseajem osvojio naslov prvaka Engleske, stavio je Perišića na sam vrh liste prioriteta kad su u pitanju igračka pojačanja za sljedeću sezonu, tvrde britanski mediji, i dodaju kako će Chelsea morati platiti Interu odštetu od 55 milijuna eura ako želi Perišića.

Podsjetimo i da je sportski direktor Intera Piero Ausilio bio na mini turneji po Europi gdje pokušava opipati bilo klubova koji su pokazali zanimanje za Hrvata.

Prije dva tjedna je boravio u Parizu i čuo što za Perišića nudi bogati Paris St-Germain (Gazzetta dello Sport). Zanimala ga je i budućnost PSG-ovih zvijezda Angela Di Marije, Marquinhosa i Grzegorza Krychowiaka, za čije je usluge zainteresiran milanski klub. Zanimanje pariškog kluba sigurno godi Perišiću, jer se radi o jednom od najbogatijih klubova svijeta.

Nakon Francuske Ausilio je otišao put Engleske, gdje se dosta govorilo o Perišiću posljednjih mjeseci. Spominjao se i Liverpool, jer bi Kloppu bi takav igrač itekako dobro došao, naročito ako Coutinho ode u Barcelonu.

Iz Wolfsburga je stigao u Inter za 17 milijuna era, a mogao bi otići za najmanje 50, tvrde talijanski mediji. No sumnjamo da bi Inter odbio i 40-ak milijuna eura za Perišića koji je svojim igrama zaslužio veliki transfer. Bio bi to logičan nastavak jedne sjajno balansirane karijere.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider