Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traje transfer ludnica

Povijesni transfer u najavi: Jedan klub vodi u utrci za Joška Gvardiola

Chelsea gleda i druge opcije, no i dalje vodi u utrci za Joška Gvardiola.

Galerija Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol +2 Joško Gvardiol

Iza Joška Gvardiola je Svjetsko prvenstvo iz snova. Mladi hrvatski stoper postao je najtraženiji igrač svijeta.

Vjerojatno ne postoji klub koji ne želi Joška Gvardiola, no rijetki ga mogu platiti. Nedavno se pojavila vijest da je odštetna klauzula za Gvardiola postavljena na 110 milijuna eura.

A kako tvrdi talijanski stručnjak za transfere, Nicolo Schira, Chelsea i dalje vodi u utrci za mladog hrvatskog nogometaša.

Luis Suarez Luis Suarez na korak do novog transfera: Ne vraća se u Europu divider

Gvardiolu je nakon Svjetskog prvenstva na Transfermarktu cijena porasla za 15 milijuna eura i danas je procijenjen na 75 milijuna eura.

Chelsea i Gvardiol je priča koja već dugo traje, navodno su Englezi poslali ponudu već prošlog ljeta, no vlasnik Leipziga je to odbio i dao je Gvardiolu novi i poboljšani ugovor.

Chelsea gleda i druge opcije

Prema novom ugovoru Joško Gvardiol je za Leipzig vezan do 2026. godine, a ako negdje i ode, sigurno će postati najskuplji stoper svih vremena.

Budući da su apetiti njemačkog kluba porasli, londonski klub je počeo pratiti druge igrače na poziciji lijevog braniča. Bacili su tako oko na Benoita Badiashilea, igrača Monaca za kojeg bi trebali isplatiti odštetu od 35 milijuna eura, piše ugledni Athletic.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider