Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se kući

Nastavlja se egzodus iz Chelseaja: Dugogodišnji kapetan pred potpisom za Atletico Madrid

Cesar Azpilicueta trebao bi napustiti Chelsea i potpisati za Atletico Madrid ukoliko je vjerovati Fabriziju Romanu.

Cesar Azpilicueta (Foto: Afp)

Dugogodišnji Chelseajev kapetan Cesar Azpilicueta, kojeg navijači Plavaca od milja zovu Dave, uskoro bi trebao promijeniti sredinu. Klub mu je dopustio da besplatno napusti Chelsea, iako ga ugovor veže do 2024. godine.

Prvi je u redu za zahvalnog beka stajao Inter, no njih je prestigao Atletico Madrid. S Atleticom bi trebao potpisati ugovor na dvije godine, a ukoliko dođe do dogovora bio bi to Azpilicuetin povratak u Španjolsku nakon 13 godina.

Marcelo Brozović Izašle prve fotografije: Brozović potpisuje ugovor života divider

Njegovim odlaskom ostati će upražnjeno mjesto kapetana Chelseaja. Traku bi trebao preuzeti Azpilicuetin konkurent za poziciju Reece James, jedan od rijetkih koji ostao iz momčadi koja je 2021. osvojila Ligu prvaka.

Lista izlaznih transfera je duga, a biti će ih još

Ovim odlaskom nastavlja se pravi egzodus igrača koji su napustili Chelsea. Havertz je pojačao Arsenal, Kovačić Manchester City. Koulibaly, Mendy i Kande Chelsea su zamijenili Saudijskim Al-Hilalom, Al-Ahlijem i Al-Ittihadom. Loftus Cheek otišao je u Milan, a pred potpisom za isti klub je i Pulišić.

Pitanje je trenutka kada će doći potvrda da je Mason Mount postao novi igrač Manchester Uniteda, a na listi otpisanih još su Ziyech, Chalobah, Sarr, Hudson-Odoi i Aubameyang.

Cesc Fabregas i Ivan Perišić Umirovio se legendarni španjolski veznjak: Kralj asistencija i mitska "lažna devetka" kreće u novu životnu avanturu divider

Prošle sezone Chelsea je imao rekordni prijelazni rok u siječnju, napunivši svoju svlačionicu s toliko igrača da su se prema insiderskim navodima neki morali presvlačiti čak i na hodniku. Kako sada stvari stoje, iduće sezone takvih problema neće imati jer su već sada dobrano provjetrili svlačionicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider