Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
borba za ostanak

Čelnici Varaždina odlučili tko će voditi klub u nastavku HNL sezone

Varaždin je predzadnji na tablici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni prvoligaš Varaždin objavio je u srijedu da će trener Zoran Kastel sa pomoćnikom Dariom Jertecom nastaviti voditi prvu ekipu Varaždina u nastavku sezone.

"Odlukom stručnih službi kluba u suglasnosti sa Izvršnim odborom kluba pruženo je povjerenje domaćem treneru Zoranu Kastelu da sa pomoćnikom Dariom Jertecom nastavi voditi prvu ekipu Varaždina u nastavku sezone. Uz njih dvoje, stručni stožer će i dalje činiti kondicijski trener Bojan Golub, trener golmana Stanislav Posavec, dok će Krešimir Gregurić biti priključen iz akademije u ulozi analitičara", priopćio je varaždinski prvoligaš.

gol expired Englez koji je zabio Hrvatskoj u polufinalu suspendiran zbog klađenja, Vrsaljko može biti sretan divider

Zoran Kastel sjeo je na trenersku klupu Varaždina 7. prosinca, nakon smjene Samira Toplaka. Kastel je u dvije prvenstvene utakmice upisao pobjedu protiv Hajduka (4:2) i poraz od Dinama (0:4), dok je u osmini finala Kupa pogotkom u sudačkoj nadoknadi izgubio od Rijeke 1-2.

Varaždin je predzadnji na tablici Prve HNL s 12 bodova u 16 utakmica. Posljednja Istra 1961 ima 9 bodova, ali i četiri utakmice manje. Ispred Varaždina su Šibenik sa 13 i Lokomotiva sa 12 bodova, ali oba kluba imaju dvije utakmice manje. Natjecanje u Prvoj HNL nastavlja se 23. siječnja.

gol expired Kroos opet bez dlake na jeziku, kritizirao je moderni nogomet i Messija: "Nije zaslužio" divider

Iz Varaždina su poručili da je nastavak priprema zakazan za 4. siječnja. "Cjelokupni dio priprema bi se prema trenutnom planu trebao održati u Varaždinu. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, alternativna lokacija je u pripremi. U vodstvu kluba aktivno provode ovu zimsku pauzu za slaganje igračkog kadra za nastavak sezone i preostalih dvadeset utakmica Prve lige u kojima je cilj, kao i na početku sezone, osigurati ostanak u najelitnijem rangu nogometnog natjecanja u Hrvatskoj", priopćio je NK Varaždin.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider