Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne na lazio, Kierane

Englez koji je zabio Hrvatskoj u polufinalu suspendiran zbog klađenja, Vrsaljko može biti sretan

Njegovim pogotkom Engleska je bila u finalu SP-a oko sat vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Atletico Madrida Kieran Trippier nalazi se u velikim problemima. Trippier je u listopadu ove godine napustio kamp engleske reprezentacije. Razlog je bilo saslušanje u prostorijama engleskog nogometnog saveza.

Tripper je optužen za klađenje , nije se uspio izvući pa je dobio deset tjedana zabrane igranja nogometa.

gol expired Kroos opet bez dlake na jeziku, kritizirao je moderni nogomet i Messija: "Nije zaslužio" divider

Engleskom nogometašu prijetila je suspenzija od šest mjeseci, ali imao je sreće pa će nešto kraće odmarati.

Desni bek Atletica propustit će čak 12 utakmica, a to su dobre vijesti za hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka koji se tek vratio nakon operacije i potrebna mu je minutaža kako bi se vratio u formu prije Europskog prvenstva u lipnju iduće godine.

Tripper će morati uplatiti i 70 tisuća funti Engleskom nogometnom savezu, a teško će se vratiti u prvi sastav Atletica ako Vrsaljko bude u dobroj formi.

gol expired Hoće li konačno biti pravde za Tonija Kukoča? Jedini je od velike "međunarodne šestorke" koji još nije u Kući slavnih divider

Njegovim pogotkom Engleska je bila u finalu SP-a oko sat vremena

Za reprezentaciju Engleske Trippier je upisao 25 nastupa i pritom upisao jedan pogodak, onaj kojeg se svi sjećamo. U polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji već samom početku okršaja Hrvatska - Engleska Trippier je iz slobodnog udarca neobranjivo pogodio i doveo Gordi Albion u vodstvo. Njegovim pogotkom Englezi su punih sat vremena imali prednost protiv naše reprezentacije, sve dok Ivan Perišić nije izjednačio. Ono što se poslije dogodilo je povijest...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider