Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
objasnio problem s juventusom

Kultni nogometni boem žestoko oprao Ronalda: "On ne živi za nogomet. Ako mu date Modrića i Kroosa..."

Ronaldo je naišao na žestoke kritike u Italiji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus prolazi kroz trnovitu sezonu. Ozbiljno im prijeti gubitak naslova u Italiji nakon gotovo desetljeća dominacije, a ne ide im baš po planu ni u Europi.

U prvoj utakmici osmine finala izgubili su od Porta 2:1. Očekivano, u domovini su ih čekale žestoke kritike, a među najglasnijima bio je Antonio Cassano, kultni nogometaš koji je danas, nakon lude i turbulentne karijere, vrlo popularan televizijski analitičar.

On se pogotovo okomio na Cristiana Ronalda kojem nije baš išlo, a najbolje to ilustrira komičan sudar s Alexom Sandrom koji je mnoge nasmijao.

"Uvijek sam govorio: Ronaldo je fenomen i može zabiti milijun golova, ali ima problem s idejama Andree Pirla", rekao je Dragulj starog Barija.

"Uvijek je bio škrt, on živi da zabije gol. On ne živi za igru, nego za gol, to je evidentno", rekao je.

gol expired Ronaldu i Juventusu smije se cijeli nogometni svijet: Pa što je ovo bilo?! divider

"Ako stavite Xavija, Iniestu, Modrića ili Kroosa iza njega, zabit će 50 golova, ali Juveove ideje se mijenjaju, oni prezentiraju projekt nove igre. Tu je on u problemu, budimo iskreni, godine prolaze svima, pa i njemu", rekao je Cassano, pa dodatno elaborirao Juveove probleme.

Ne tako davno mogli biste staviti kuću na to da će Juventus bez problema odraditi utakmice poput ove, ali ovo je neki novi Juventus koji se još muči s vlastitim identitetom.

"Od Sarrija, Juventus pokušava igrati drugačiji nogomet. Imaju hrabrosti, to je istina, ali hoće li itko u Italiji imati strpljenja s trenerom? Želim Pirlu dati samopouzdanja, ali ako završi četvrti i ništa ne osvoji, bit će to očajna sezona. Za Juve je bitno pobjediti, nije bitno kako", smatra Cassano.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider