Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja se prepirka

Talijanska legenda odgovorila na Mourinhove prozivke: "Između mene i Livaje stalo je 20 ljudi"

Antonio Cassano odgovorio je na prozivke Jose Mourinha o sukobu s Markom Livajom.

Antonio Cassano (Foto: Afp)

Verbalna prepirka Jose Mourinha i Antonija Cassana dobila je novi nastavak. 

Talijanska nogometna legenda odgovorila je na prozivke portugalskog stručnjaka i otkrila nove detalje o sukobu s Markom Livajom. To se zbilo u sezoni 2012/2013., kada su dijelili svlačionicu milanskog Intera, a prema pisanju talijanskih medija u jednom je trenutku zaiskrilo između ovog dvojca.

Livaja je tada imao 20 godina, Cassano deset više, a jedan i drugi bili su teškog karaktera. Na jednom treningu su žestoko nasrnuli jedan na drugog, a Livaja je, navodno, odnio pobjedu:

Luka Modrić Bivši nogometaš Zvezde: "Modrić se ne može mjeriti s njim, za tri klase je bolji od Luke" divider

"Posvađao sam se Livajom. Svašta smo si rekli, ali je nakon dva dana sve bilo gotovo i nastavili smo kao prijatelji. Majka me naučila da se ničega i nikoga ne bojim. Svađao sam se s 30 tisuća ljudi", kazao je Cassano pa poslao poruku Mourinhu:

"Onome tko ti je to otkrio, reci da je između nas stalo 20 ljudi. Nikad nije došlo do fizičkog obračuna, taj ti govori samo s*anja. Nikad se nikoga i ničega nisam bojao", rekao je.

Talijan kritizirao Mourinha, ovaj mu žestoko odgovorio

Cijeli je sukob započeo zbog Cassanovih kritika na račun portugalskog stručnjaka, koji mu to nije mogao prešutiti. Nakon utakmice protiv Torina, stao je pred novinare i žestoko prozvao bivšeg nogometaša:

"Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu je zapamćen po jakni, s Romom je osvojio Superkup bez nastupa, a s Interom nije osvojio ni Kup Lombardije. Znate što sam ja sve osvojio s Interom, Realom i Romom.

On ima problem sa mnom, a ne ja s njim. Reći ću mu samo jednu stvar, pazi Antonio, imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad dođe Marko Livaja i onda je teško", kazao je Mourinho prije nekoliko dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider