Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trojac svih trojaca

Casemiro otkrio kako Perez zove Modrića, Kroosa i njega

Nogometaši Real Madrida slave još jednu povijesnu sezonu, a Brazilac Casemiro nije zaboravio na svoju "braću iz rovova" Modrića i Kroosa.

Kroos, Casemiro i Modrić (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida iza sebe imaju još jednu povijesnu sezonu pa nije ni čudo što su njihove zvijezde u stanju guštanja – profesionalnog i privatnog. Većina momčadi ovjenčana je najvećim mogućim klupskim dostignućima, ali nisu svi u "klubu 5“, status peterostrukog osvajača Lige prvaka s Realom uz Casemira dijele, Carvajal, Benzema, Nacho, Modrić, Isco, Bale, Cristiano i Marcelo.

“Ova momčad kao da se stvarala u Hollywoodu. Osvojiti pet Liga prvaka u osam godina može se opisati kao povijesni doseg“, kaže obrambeni zid Ancelottijevog neuništivog trojca u veznoj liniji.

Luka Modrić Otkrio Španjolcima Modrićevu tajnu i što mu je najvažnije: ''To me fasciniralo'' divider

Sve duguje Ancelottiju, Luki i Kroosu

No, odnos Casemira i Ancelottija nije počeo idilično, iako kaže Brazilac nikad nisu imali problema. Pri početku svoje karijere u Madridu morao je najprije na posudbu u Porto pa je još godinu dana kod legendarnog talijanskog stručnjaka uglavnom grijao klupu, ali kaže – Carlo je uvijek bio iskren prema njemu i zato je njihov odnos tako dobar danas.

"Sve mi je iskreno priznao, poslušao sam ga i pričekao svoju priliku, a kad je došla više ju nisam ispuštao. Ancelotti nam je primjer u svemu, zaslužuje sve dobro što mu se dogodilo. On donosi nepresušan entuzijazam našoj momčadi“.

Luka Modrić Službeno je! Luka Modrić produžio ugovor s Real Madridom u 37. godini života divider

Perez ih zove Tri tenora

Ali Casemiro ne duguje sve njemu, dio zasluga pripisuje i svojoj „braći“ iz vezne linije, Luki Modriću i Toniju Kroosu. Kad god priča o njima, postane emotivan.

“Forentino Perez nas zove 'Tri tenora“. Kroos, Modrić i ja smo zaslužili ući u povijest ovog kluba i biti tamo godinama nakon što završimo karijere“, priča Casemiro.

I ne samo u povijesti kluba, u nogometnoj općenito jer zajedno imaju čak 15 naslova u Ligi prvaka, svaki po pet uz malu razliku što je Kroos osvojio jednu u Bayernu. Uz sve to zajedno imaju gotovo stotinu godina, preciznije 98.

“Ovaj zadnji naslov pamtit ćemo do kraja života. To je možda najbolja priča ikad ispričana u Ligi prvaka“, podvukao je Casemiro za As.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider