Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Moj drugi dom"

"Real je moj posljednji klub": Ancelotti želi preuzeti jednu reprezentaciju, a nije Italija

Ove srijede od 21 sat Real Madrid i Manchester City igraju polufinale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči uzvratnog dvoboja polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja na domaćem terenu trener Real Madrida Carlo Ancelotti progovorio je o svojim planovima za budućnost.

"Da, vjerojatno ću nakon Reala prekinuti karijeru. Ako me klub želi zadržati deset godina, ostat ću deset godina", otkrio je talijanski stručnjak pa nastavio:

"Međutim, volio bih provesti što više vremena sa svojim unucima, otići na odmor sa suprugom. Toliko je stvari koje sam propustio i koje bih volio učiniti", kazao je talijanski strateg za Prime Video pa otkrio kako bi u budućnosti mogao preuzeti neku od reprezentacija.

Carlo Ancelotti Real ima plan za City: Što je to Ancelotti sve pripremio za Guardiolu divider

"Kanada? Zašto ne, volio bih to", zaključio je Ancelotti, koji je Kanadu nazvao svojim drugom domom. Prije osam godina oženio je Kanađanku Mariann Auger McClay, s kojom je proveo puno vremena u Vancouveru.

Talijan je ovog vikenda postao prvi trener u povijesti koji je osvojio naslov prvaka u svih pet najjačih europskih liga. Ranije je 62-godišnji Ancelotti proslavljao naslove prvaka s Milanom u Italiji, s Chelseajem u Engleskoj, PSG-om u Francuskoj i Bayernom u Njemačkoj, a sada je na red došla i španjolska La Liga.

Već sutra Kraljevski klub čeka novo iskušenje u Ligi prvaka. U prvom susretu Građani su slavili s 4:3 na svojem terenu, ali još uvijek ništa nije gotovo. Madriđani su već nekoliko puta ove sezone pokazali da se ne predaju do posljednje minute.

To su na svojoj koži osjetili PSG i Chelsea...


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider