Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velike pohvale

Bivši Realov igrač: "Malo je na svijetu igrača kao Modrić, izgleda kao da ima 20 godina"

Luka Modrić je oduševio i bivše igrače Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida velikim su preokretom svladali Paris Saint-Germain sa 3:1 u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka te tako nadoknadili poraz od 0:1 iz pariškog dvoboja, a uz trostrukog strijelca Karima Benzemu, jedan od najboljih igrača domaće momčadi ponovno je bio Luka Modrić.

On je svojom izvedbom zadivio i bivšeg Realovog nogometaša Ivana Campa (48), koji je na poziciji veznog igrača nastupao za "kraljevski klub" od 1998. do 2002.

"Igra poput mladića. On je zapravo dječak. Nosi ga mentalna radost a tijelo mu funkcionira, zahvaljujući njemu i ostali na terenu igraju dobro", izjavio je Campo za postaju Radio Marca.

gol expired Legenda Real Madrida se maskirala na tribini: Gledao je među navijačima majstorije Modrića i Benzeme divider

"Trenutačno je malo igrača poput njega. Ukrade loptu pa trči kao da mu je 20 godina", dodao je.

Campo, koji je s Real Madridom osvojio Ligu prvaka 2000. i 2002. godine, rekao je kako su ga "preplavile emocije" gledajući preokret kojeg je priredio njegov bivši klub u srijedu navečer.

"Bila je to čarobna sportska noć. Svatko, bez obzira za koju ekipu bio, nije mogao ostati ravnodušan na ono što se dogodilo."

Real Madrid je, nakon poraza 0:1 u Parizu, gubio i na svom terenu 0:1 u 39. minuti pa je u drugom poluvremenu tijekom 17 minuta zabio tri gola pa je s ukupno 3-2 izborio četvrtfinale Lige prvaka.

gol expired Kaos u PSG-u: Neymar i Donnarumma se sukobili u svlačionici, jedva su ih razdvojili divider

Trostruki strijelac, 34-godišnji Karim Benzema (61, 76, 78) i 36-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji mu je asistirao za drugi pogodak, dobili su visoke ocjene španjolskih medija.

"Svakim danom su sve bolji. Uživam biti s njima. Karim je bio ozlijeđen, i sada se ovako vratio, a Luka uvijek igra vrhunski gdje god bio", izjavio je Realov trener Carlo Ancelotti nakon utakmice odigrane na stadionu Santiago Bernabeu.

gol expired VIDEO Nezapamćena tučnjava u srpskom nogometu: Nije se znalo tko koga udara, navijač naslagao dvojicu divider

"Ovako pobjeđuje Real Madrid", poručio je Modrić preko Twittera.

Dan poslije klupska televizija Real Madrid TV je objavila video koji prikazuje Modrićevu euforičnu proslavu po ulasku u svlačionicu gdje se izgrlio sa svakim od suigrača pa sjeo na klupu držeći se za glavu, kao da niti sam ne vjeruje u ono što se dogodilo.

Kapetan hrvatske reprezentacije, kojem je ova bila 32. utakmica ove sezone, nada se produženju ugovora s Real Madridom koji istječe 30. lipnja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider