Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Masovka epskih proporcija

VIDEO Nezapamćena tučnjava u srpskom nogometu: Nije se znalo tko koga udara, navijač naslagao dvojicu

Niželigaški tereni kao niželigaški tereni, uvijek prepuni zanimljivih scena, ali posebno bizarni kadrovi stižu iz susjedne Srbije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tučnjave su praktički sastavni dio niželigaškog nogometa, nešto kao u hokeju, toliko su česte da rijetko koga više zgražavaju, ali ova bi mogla jer je snimka masovne tučnjave iz Malog Zvornika, gdje je na utakmici srpske županijske lige Jedinstvo dočekalo Slogu iz Lipničkog Šora, doista bizarna.

Domaćin je igrao u plavim dresovima, a gosti u crvenima, masovna tučnjava započela je sukobom dvojice igrača, a zatim je na scenu stupio "kung-fu navijač", koji je naslagao dvojicu igrača Sloge prije nego što su ga njegovi suigrači dohvatili i poravnali rezultat.

Nije se znalo tko koga udara

U jednom trenutku kaosa nije se znalo tko koga udara jer su na navijača, koji je najprije jednog igrača crvenih šakom položio na travnjak, a zatim drugog bacio grčko-rimskim stilom, skočili njegovi suigrači i pokušali ga spasiti od težih batina.

Epilog cijele priče bila je registracija utakmice 3:0 u korist gostiju za zelenim stolom, a domaćinu prijeti oduzimanje bodova zbog propusta u organizaciji i ulijetanja navijača u teren.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider