Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi transfer?

Calciomercato: Milan je na Maksimiru gledao novog Luku Modrića u dresu Dinama

Talijanski velikan silno želi veznjaka Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu prvog kola Europske lige Dinamo je na Maksimiru odigrao 0:0 protiv Feyenoorda iako je imao igrača više od 72. minute.

Zoran Mamić na raspolaganju je imao sve igrače, a od početka je krenuo standardni Lovro Majer. Mladi hrvatski veznjak dobio je povjerenje trenera Mamića i u svakoj utakmici dobio priliku, a kod Bjelice se baš nije naigrao.

gol expired Veliko buđenje svjetskog giganta: Navijači Milana ovo ne pamte 24 godine divider

Majer igra u dosta dobroj formi, u reprezentativnim kvalifikacijama za U-21 Euro zabio je nekoliko golova, a u Dinamu dirigira veznim redom.

Njegov veliki talent primijetio je i slavni talijanski klub Milan. Bivši prvak Europe sinoć je poslao skaute na Maksimir koji su gledali Lovru Majera, prenosi Calciomercato.

Talijanski novinari tvrde da Milan silno želi Majera, a ponuda bi u Maksimir mogla stići ove zime.

"Riječ je o jednom od najvećih hrvatskih talenata. Majer je igrač izvanserijske tehnike koju je usavršio na malom nogometu, a jednako je koristan u oba smjera. Kod kuće ga se naziva novim Lukom Modrićem, a prate ga Milan, Fiorentina, Borussia, Leeds, Valencia i Sevilla. Na utakmici protiv Feyenoorda bit će i skauti Milana koji su jako zainteresirani za Majera. Ugovor s Dinamom mu ističe 2023. godine, ali već je spreman za veće izazove. Nije nemoguće da završi u Milanu", piše Calciomercato u svom izvještaju.

Majer je u Dinamo došao iz Lokomotive, a prema Transfermarktu vrijedi 2,3 milijuna eura, no klubovi će morati dati puno više ako ga žele kupiti od Dinama.

Pogledajte novi Lucky Punch: Može li Gaethje napokon srušiti Khabiba?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider