Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vatromet na anfieldu

Kakva ludnica: Liverpool nakon penala izbacio Arsenal u poslastici s čak 10 golova!

Momčadi s puno mladih igrača priredile su nezaboravnu predstavu na Anfieldu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čak 10 golova vidjeli su navijači na Anfieldu u četvrtom kolu Liga kupa između Liverpoola i Arsenala. Nakon 90 minuta bilo je čak 5:5, a nakon penala slavio je Liverpool.

Obje momčadi istrčale su s puno mladih igrača, koji su publici pružili nezaboravnu predstavu.

Liverpool je poveo već u šestoj minuti autogolom Shkodrana Mustafija, ali već u 36. bilo je 3:1 za Topnike - zabili su Lucas Torreira (19) i dvaput Gabriel Martinelli (26,36). Redsi su do kraja poluvremena smanjili zaostatak golom Jamesa Milnera iz penala (43).

Messi i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Nema dileme tko najbolje puca slobodnjake!? Ronaldo možda i najgori, ali Pjanić ne može do lopte divider

Istim ritmom nastavilo se i u drugom poluvremenu; Ainsley Maitland-Niles zabio je u 54. za 4:2. Alex Oxlade-Chamberlain u 58. minuti je golčinom smanjio na 4:3, a Divock Origi je četiri minute kasnije poravnao rezultat.

Joseph Willock je u 70. minuti zabio za novo vodstvo Arsenala, a kada se činilo da je sve gotovo, Origi je krasnim udarcem u padu zabio za 5:5 u 94. minuti utakmice!

Nakon 90 minuta odmah se pristupilo izvođenju penala. Svi Liverpoolovi igrači su zabili, a u heroja se prometnuo 20-godišnji irski vratar Caoimhin Kelleher koji je obranio pokušaj Danija Ceballosa.

Plasman u četvrtfinale izborio je i Manchester United koji je na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea s 2:1. Oba gola za United zabio je Marcus Rashford (25-11m, 73), dok je za Bluese zabio Michy Batshuayi (61). Za Chelsea je cijeli susret igrao Mateo Kovačić.

Identičnim rezultatom je Aston Villa pobijedila Wolverhampton.

U utorak su plasman u četvrtfinale izborili Manchester City, Leicester City, Everton, Colchester United i Oxford United.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider