Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepe riječi o Leki

Čačić tajnovito o Ademijevom odlasku, nahvalio svog wunderkinda: ''On će biti najveći transfer u povijesti kluba!''

Ante Čačić prokomentirao je status svojih igrača nakon velikog slavlja protiv Hajduka.

Ante Čačić (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Dinamo je porazio Hajduk 4:0 u najvećem hrvatskom derbiju u sklopu 23. kola SuperSport HNL-a.

Dominirao je Dinamo od prve do zadnje minute susreta, posebno su impresivni bili na samom otvaranju susreta kada je već u 10. minuti stajalo 2:0 na semaforu.


Ademi je načeo Hajduk klasnim potezom u stilu najboljih napadača, a Baturina je postavio tih velikih i tada već nedostižnih 2:0. Ivanušec se zatim dvaput upisao u listu strijelaca i prijavio kandidaturu izborniku Daliću.

Martin Baturina protiv Hajduka Dinamov dragulj nakon Hajduka: "Trener Čačić nam je rekao da im zabijemo što više golova" divider

Trener Dinama Ante Čačić nahvalio je svoje igrače, ali se dotakao i glasina oko kapetana Ademija. Navodno se šuškalo da bi ovo mogla biti zadnja utakmica Ademija u modrom dresu.


''Ademi? Čitao sam o tome. U Kini traje prijelazni rok, neki naši igrači su im interesantni, ali ne mogu to trenutačno komentirati'', tajnovito je rekao Čačić.

Torcida na Maksimiru VIDEO Torcida iznenadila igrače Hajduka reakcijom nakon katastrofalne predstave na Maksimiru divider

Martin Baturina izrasta u velikog igrača pred našim očima, čini se da je legitimni nasljednik velikana koji su nosili 10-ku na leđima.


''Posebno me veseli što Martin iz utakmice u utakmicu pokazuje da su procjene mojih kolega u mlađim kategorijama bile dobre. Siguran sam da će on biti najjači izlazni transfer Dinama u povijesti, u to sam jedino siguran'', rekao je Čačić.

Dodao je Čačić da vjeruje u Leki te se nada da će dobiti priliku provesti svoje ideje u djelo na klupi Hajduka.

Ivan Leko Leko nakon potopa Hajduka u derbiju: "Nisam nikad pričao o utrci za titulu, to su bili snovi" divider

''Leko od dolaska ima prepoznatljiv stil igre tako da smo očekivali i pripremili se na taj način. Imaju ozljeda, neki nisu bili dovoljno dobri ovaj trenutak. On je zaista trener za kojeg se sad već može reći da je trener iako je mlad. Nije se Hajduku ništa bolje nije moglo dogoditi od njega. Ako Hajduk ima dovoljno razboritosti ako shvate da moraju slijediti nešto i kontinuiteta , a da mu je teško je. Teško je gubiti'', zaključio je strateg Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider