Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slatke brige

Čačić najavio novu europsku sezonu: ''Ako stavim Drmića i Petkovića, Oršić ili Ivanušec ispadaju''

Ante Čačić je stao pred novinare uoči nove europske sezone i utakmice protiv Škupija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo kreće u novi pohod ka Ligi prvaka sutra u 21 sat, protivnik je sjeverno makedonski Škupi koji vodi Goce Sedloski. Ako Dinamo prođe, što bi bilo realno, očekuje ih bolji iz para Ludogorec – Shamrock Rovers.

Odgovorio je Čačić na pitanja oko rostera.


"Svi igrači koji su igrali protiv Lokomotive konkuriraju i za Shkupi, tu nemamo nikakvih problema. Nema ozlijeđenih, nema uvrijeđenih. Emreli, Boško Šutalo i Bulat će nam se uskoro priključiti, to je otprilike to", rekao je Dinamov trener Ante Čačić.

"Protiv Lokomotive smo bili dobri u prvom dijelu, iako smo primili dva gola. Uspjeli smo se vratiti, mogli i povesti. Logično je da ne možemo sad biti na najboljoj razini, ali formu moramo dizati."

Pitanje lijevog beka riješeno?

Prokomentirao je i nesvakidašnju izmjenu u 25. minuti utakmice protiv Lokomotive, a očito da je Dinamo bolje profunkcionirao nakon izlaska Bočkaja.

"Ispada kao da sam njega apostrofirao kao krivca za primljene golove, što nije točno. Možda je sukrivac kod poništenog gola Kulenovića, tu je kasnio iz zaleđa, ali da je imao problema na svojoj strani, to je točno. Bila je nasušna potreba da promijenim sustav igre, morao sam izvući nekoga iz zadnje linije i uvesti napadača. Ljubičić je već pokazao kako može odraditi lijevog beka, a ulaskom Drmića dobili što smo htjeli."

gol expired Dinamo saznao ime protivnika u 3. pretkolu Lige prvaka, nisu imali sreće divider

Čačić ostaje pri Ljubičiću na lijevom beku, a poručuje da ima vremena za Bočkaja.

"Pokazao se odličnim i nema potrebe previše čačkati po tome. Nisam se odrekao Bočkaja, radio je predano na pripremama, dodatno radi na sebi, doći će on u formu. A ja ga mogu vraćati samo kroz utakmice."

Puno igrača, malo mjesta

Koga možemo očekivati u vršku napada sutra?

"Ako stavim Drmića i Petkovića, onda se postavlja pitanje tko će na klupu, Oršić ili Ivanušec. Ali utakmica traje 90 minuta, ako smo zdravi i spremni, svi će biti spremni, svi dobiti priliku za minutažu i dokazivanje", odgovorio je Čačić i zahvalio se navijačima na podršci protiv Lokomotive.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider