Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''vi niste hajduk''

Burić za Dnevnik Nove TV: Objasnio novi poraz od Gorice i što ga sad čeka

Hajduk je izgubio dvije utakmice u Gorici u istom tjednu.

Damir Burić (GOL.hr)

Nakon poraza u srijedu i ispadanja u Kupu već u osmini finala, Hajduk je i nekoliko dana kasnije također s 2:1 poražen u gostima kod Gorice. Novi je to posrtaj u gostima nogometaša Hajduka čijem se trenere trese stolica zbog loše igre i sve lošijih rezultata.

''Isti scenarij. Gorica nam je iz dva prekida zabila dva gola. Mi iz tih prekida ne damo gol, a oni daju. Mučili smo se, imali smo neke dobre akcije u prvom dijelu. Moglo je biti neriješeno, ali i neriješeno bi bilo malo'', rekao je Damir Burić za Dnevnik Nove TV.

Nije htio isticati sporan pobjednički pogodak Gorice koje je možda postignut iz zaleđa.

''Nisam mogao vidjeti situaciju, to neka procjene ljudi na televiziji. Ali vidite, mi smo imali situaciju istu pa nismo uspjeli prebaciti loptu preko linije'', požalio se na reakciju svojih igrača trener Hajduka.

Kristijan Lovrić (Photo: Jurica Galoic/PIXSELL) Gorica opet pobijedila Hajduk: Je li gol za pobjedu postignut iz zaleđa? divider

''Nismo naučili iz naših grešaka koje su bile u srijedu. Napravili smo iste greške.''

Zašto je Hajduk toliko loš u gostima?

''Mi stalno pričamo i tražimo taj recept. Ne preostajemo ništa drugo nego dalje raditi. Moramo brzo učiti jer ove stvari koje su se danas dogodile su bile identične kao one u srijedu.

Torcida je na kraju pozvala igrače pred tribinu te im držala prodike. Na kraju su vikali ''Vi niste Hajduk''.

''Razočaranje je svih nas, kako igrača tako i stožera i navijača. Očekivanja su velika od Hajduka, treba se svaku utakmicu pobjeđivati, treba biti u vrhu. Mi nismo to ostvarili.''

Nikola Vlašić (Foto: AFP) Vlašić postigao lijep gol u velikom derbiju ruskog prvenstva divider

Je li vaša pozicija sigurna?

''Ja to ne znam, to pitanje morate postaviti sportskom direktoru i predsjedniku kluba. Ja volim ovaj klub i dat ću sve od sebe do zadnjeg dana da iz ovih situacija pobijedimo.

Kako dignuti momčad?

''Sljedeću utakmicu protiv Osijeka kući pobijediti.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider