Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odličan početak, ali...

Kovač ostavio Perišića na klupi i ispustio vodstvo u derbiju s Leipzigom

U derbiju 4. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i Bayern su igrali 1-1 (1-1).

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Gosti iz Münchena poveli su već u 3. minuti nakon što je Müller odlično proigrao Lewandowskog, a na 1-1 poravnao je Forsberg iz kaznenog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena nakon što je Hernadez prekršajem zaustavio Poulsena u svom 16-ercu.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostavio je aktualnog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića na klupi.

RB Leipzig je na vrhu ljestvice s 10 bodova, jednim više od druge Borussije iz Dortmunda, a dva više od trećeg Bayerna i četvrtog Wolfsburga.

Neymar (Foto: AFP) Neymar se vratio, zviždali mu cijelu utakmicu pa ''škaricama'' u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu divider

Ranije u subotu je hrvatski reprezentativni branič Tin Jedvaj odigrao svih 90 minuta za Augsburg u 2-1 domaćoj pobjedi protiv Eintrachta iz Frankfurta. Augsburg je do prve pobjede u sezoni stigao golovima Richtera (35) i Niederlechnera (43), a na konačnih 2-1 smanjio je Paciencia (73). Augsburg je sada 14. s četiri boda, dva manje od osmog Eintrachta.

Borussia iz Dortmunda uvjerljivo je s 4-0 na svom terenu svladala Bayera iz Leverkusena. Strijelci za Borussiju bili su Paco Alcacer (28), Reus (50, 90) i Guerreiro (83).

Ante Čović je na klupi Herthe pretrpio i treći poraz izgubivši sa 1-2 na gostovanju kod Mainza te je sada posljednji na ljestvici s jednim bodom, koliko ima i 17. Paderborn koji u nedjelju igra protiv Schalkea 04.

gol expired Hrvatska U-19 futsal reprezentacija teško stradala u finalu protiv Španjolske divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider