Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dojučerašnji igrač bavaraca

Kovačev Bayern kiksao: Nakon pogreške Neuera zabio mlađi Gotzeov brat!

Nogometaši Bayerna odigrali su samo 1:1 pred svojim navijačima u sklopu 5. kola njemačke Bundeslige.

Felix Gotze u borbi za loptu sa Sanchesom (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Felix Gotze, mlađi brat daleko poznatijeg Marija Gotzea, i dijete bavarskog kluba zabio je prsima u 87. minuti i uzeo dva boda Bayernu na Allianz Areni sa svojim Augsburgom. Kovačev Bayern se ispromašivao, a onda je za to kažnjen u samoj završnici nakon velike pogreške vratara Manuela Neuera.

Bavarci su u prva četiri ligaška kola, te po jednom susretu u njemačkom Kupu i Ligi prvaka nanizali šest pobjeda, no seriju je zaustavio Augsburg.

Bayern je i ovoga puta bio korak do pobjede, imao je vodstvo i nekoliko sjajnih prilika, međutim gostujući vratar Andreas Luthe je imao sjajnu večer. Njemački prvak je poveo u 48. minuti golom Arjena Robbena, a izjednačio je Felix Gotze u 88. minuti nakon loše reakcije Manuela Neuera, kojem je lopta prošla kroz ruke pri intervenciji nakon kornera.

Hoffenheim je na gostovanju pobijedio Hannover 3:1, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić je upisao asistenciju. Gosti su poveli 2-0 golovima Joshue Breneta (20) i Pavela Kaderabeka (49), Niclas Fullkrug je smanjio u 55. minuti iz kaznenog udarca, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Isak Belfodil u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Andreja Kramarića koji je ušao u igru u 65. minuti.

Werder je nastavio s odličnim igrama i pobjedom protiv Herthe sa 3:1 probio se na drugo mjesto Bundeslige. Golove za momčad iz Bremena zabili su Martin Harnik (11), Miloš Veljković (45) i Max Kruse (66-11m), dok je pogodak za goste zabio Javairo Dilrosun (53).

Schalke je doživio i peti poraz, ovoga puta kod Freiburga. Pogodak odluke zabio je Florian Niederlechner u 52. minuti. Schalke je uvjerljivo zadnji s pet poraza i razlikom pogodaka 2-9.

Na ljestvici vodi Bayern sa 13 bodova, Werder je drugi sa 11 bodova, dok je Hertha treća sa 10 bodova. Borussija Dortmund na četvrtom mjestu ima osam bodova, ali i susret manje.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider