Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gužva na dnu

Kramarićev Hoffenheim u neviđenoj krizi: Juranovićev Union novom nulom dao priliku Borussiji i Bayernu za bijeg

Dion Drena Beljo postigao je prvijenac u dresu Augsburga u slavlju 2:1 protiv Werdera u sklopu 23. kola Bundeslige.

Josip Juranović (Foto: Afp)

Hrvatski napadač Dion Drena Beljo postigao je svoj prvi gol u dresu Augsburga, koji je kod kuće u 23. kolu Bundeslige porazio Werder iz Bremena s 2:1.

Beljo je zabio već u 5. minuti, kada je prihvatio loptu oko središta igrališta, a nitko od braniča Werdera ga nije uspio zaustaviti na putu prema golu.

Tonio Teklić Zahuktava se borba za Europu: Varaždin slavio protiv Šibenika i došao na samo -2 Osijeku divider

Gosti su izjednačili preko Jensa Stagea (17), da bi pobjedu Augsburgu donio Ermedin Demirović iz BIH u 47. minuti. Beljo je igrao do 74. minute za Augsburg, koji je sada 13. s 27 bodova.

Union Berlin je odigrao samo 0:0 kod kuće protiv Koelna, a Josip Juranović je odigrao cijelu utakmicu za Berlinčane.

Mainz je pogotkom Luksemburžanina Barreira (33) došao do domaće pobjede nad Hoffenheimom (1:0), za koji je Andrej Kramarić igrao do 59. minute.

Kramarićev Hoffenheim je u velikim problemima, u proljetnom dijelu Bundeslige upisali su samo jedan bod, odnosno čak šest poraza i jedan remi. Trenutno su na 16. poziciji s 19 bodova, ali i Bochum, Stuttgart i Schalke imaju isto bodova.

Reiss Nelson i suigrači Arsenal do pobjede u 97. minuti golčinom gotovo zaboravljenog igrača, Chelsea napokon slavio! divider

  Borussia (M) i Freiburg su odigrali 0:0, dok je davljenik Schalke u gostima svladao fenjeraša Bochuma s 2:0. Vodi Borussia (D) s 49 bodova ispred Bayerna (46) i Uniona (44).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider