Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
djevojkom nahranio pse

Brazilski monstrum ponovno na travnjaku: Dobio novu priliku

Brazilci su ovoga tjedna doživjeli šok kada su saznali da je nogometni klub Boa odlučio angažirati čovjeka koji je ubio i raskomadao svoju djevojku, te dijelovima tijela nahranio svoje pse.

Manje od mjesec dana nakon što je prijevremeno izašao iz zatvora, brazilski vratar Bruno Fernandes das Dores de Souza (32) pronašao je novi klub. Nekadašnji kandidat za golmana brazilske reprezentacije proveo je šest i pol godina u zatvoru nakon što je priznao brutalno ubojstvo djevojke Elize Samudio, a sada je novi vratar Boe Esporte Cluba.

Bruno je prije četiri godine pred sudom u Contagemu priznao kako je 2010. godine ubio majku svojeg sina, raskomadao ju i dijelovima tijela nahranio pse. Učinio je to u suradnji s još nekoliko osoba, koje su i priznale umiješanost u zločin. Razlog gnjusnog čina je navodno taj da Bruno nije želio plaćati alimentaciju djevojci.

Podsjetimo, Eliza Samudio je nestala bez traga u lipnju 2010. godine, a posljednji je put viđena u Bruninoj kući. U srpnju je sud u Brazilu naredio Brunino uhićenje, nakon svjedočenja njegovog rođaka Fernandesa koji je priznao sudjelovanje u ubojstvu.

Bruno je u ožujku 2013. godine osuđen na 22 godina zatvora, no već je nakon šest i pol godina pomilovan i pušten na slobodu. Odmah po izlasku Bruno, kojega su svojevremeno tražili Milan i Barcelona, je dobio brojne ponude nižerazrednih klubova u Brazilu, a on se u konačnici odlučio za Bou.

Klub je odmah ostao bez glavnog sponzora, Nutrents Nutririon, koji ne želi biti poveznica s klubom koji je angažirao monstruma.

"Klub nije odgovoran za njegovo puštanje na slobodu. Mi smo kao klub i udruga odlučiti pomoći drugom ljudskom biću da ostvari novi početak u svom životu", rekao je predsjednik kluba Rone Moraes da Costa.

Bruno će ovih dana započeti s treninzima u novoj momčadi, a za očekivati je da će debitirati na vratima u iduća dva mjeseca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider