Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne znam je li bio grč"

Tragičar Petković ne bježi od odgovornosti: "Svjestan sam pogrešaka. Vidimo se na Maksimiru"

Dinamo je bio bolji 50-ak minuta utakmice, a onda je Viktoria Plzen iz dvije pogreške napadača Modrih stigla do preokreta.

Bruno Petković bio je autor sjajne asistencije u prvom poluvremenu utakmice Viktorije Plzen - Dinamo, ali se u nastavku prometnuo u tragičara. Pogriješio je u predaji lopte kod prvog gola i nakon toga je zakasnio pokriti svog igrača nakon kornera češke momčadi. Nakon obje pogreške Viktoria je zabila pogodak i kreirala preokret.

"Bili su to trenuci nepažnje. Ne bježim od odgovornosti, svjestan sam da sam pogriješio. U svakom slučaju imamo vremena da sve ispravimo. Vidimo se idući četvrtak na Maksimiru."

Petković se ne slaže da je Dinamo pokazao da je bolja momčad.

Hoće li Dinamo na Maksimiru preokrenuti rezultat i proći češki Plzen?

Ukupno glasova:

"U sportu je rezultat mjerilo, pa nakon ove utakmice možemo reći da je Viktoria bolja za 2:1 od Dinama. Imamo kvalitetnu momčad, poradit ćemo na stvarima koje ćemo analizirati. Imat ćemo vremena analizirati sve i pripremit se."

Trener Nenad Bjelica rekao je da su igrači igrali u grču i da nisu uživali.

"Posjedujemo kvalitetu u momčadi i dobro potkovane igrače i nekad jednostavno ne uspiješ pokazati ono što posjeduješ. Ne znam da li je to bio grč, neki pritisak. Bilo je nekoliko faktora koji su utjecali na to, ali mogu reći da je prvo poluvrijeme bilo jako pozitivno."

Uzvratni susret igra se za tjedan dana u Maksimiru, koji će biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Viktoria Plzen preokretom slavila protiv Dinama: Dva gola zabio stoper koji nije trebao ni igrati! Viktoria Plzen - Dinamo (GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider