Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
katalonci su ga htjeli

Bruno Petković o transferu života: "Barcelona? Da, bilo je tu dogovora, ali..."

Barcelonina želja bio je napadač Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred kraj 2019. godine u svjetskim medijima pojavila se vijest da Barcelona želi kupiti Brunu Petkovića. Na kraju svega to je prošlo poput neke lažne vijesti, ali istina je da je Barcelonina želja bio napadač Dinama.

Bruno Petković gostovao je u podcastu HNTV-a ''Utakmicu po utakmicu'', a u velikom razgovoru osvrnuo se na poziv Barcelone koji je postojao. Bio je na pragu transfera života, ali sve je propalo, a možda još uvijek postoji želja Katalonaca... Ako Petković odigra značajnu ulogu u Europi i na Euru, sve je moguće.

''Svi kažu da gdje ima dima, ima i vatre. Mediji pišu sve i svašta. Ali bilo je tu nekih dogovora i razgovora. Praktički, bilo je razgovora, ali nije bilo dogovora. Kao što i ostali igrači razgovaraju s dosta klubova i normalno je da se neke glasine čuju. To su sve stvari koje nisu bitne jer se nisu dogodile. Možda taj klub ne bi bio dobar za mene ako ja ne bih imao dovoljnu minutažu'', rekao je Petković pa dodao:

gol expired Alilović: "Ne znam što se događa u Hajduku, meni je žao, teško je to objasniti i gledati" divider

''Vrijedio sam 11 milijuna eura na Transfermarktu? Ma to je apsolutno nebitno. Da meni ide tih 11 milijuna, onda bih bio puno sretniji zaspao, ali kako meni ne ide, ništa od toga'', priča napadač Dinama.

Petković je kao klinac zamalo završio u Hajduku, ali otkrio je gdje je zapelo.

''Tada mi se nije zamjerio Hajduk, nego ljudi koji su tada bili odgovorni za skautiranje i dovođenje djece iz svih krajeva, pa tako i iz Neretve. Kako da najblaže ispričam tu priču... Uglavnom, bili su zainteresirani za moje dovođenje, ali trebalo se ispuniti neke drugačije uvjete. Eto, rekao sam vam, a nisam vam rekao. S druge strane, Dinamo je meni i mojoj obitelji ponudio kompletan plan i program. Iako sam bio mlad, znao sam cijeniti to'', istaknuo je Petković.

Petković 2019. za gol.hr o navodnom interesu Barcelone:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider